Nie jesteś zalogowany na forum.
to sam się dupką nawet do niej pchał i zadzwonił jego telefon:( wiec mikie wyciągnął go ze spodni i zerknął kogo niesie, a potem odebrał - Mario... co się dzieje? - i mario nawijał, a mikie go ledwo słuchał skupiając się na synchronie z maryska
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria teraz to miala zamiar go zabic dopiero ha. Specjalnie sie podniosla i nabila
Mocno do konca i przyttzymala
to nie odpowiedział mario na pytanie tylko siłą wszystkich mięśni się zatkał! A mario zapytał czy tam jest - tak...jestem...- i powoli spuszczał powietrze - w domu...z Marią... Domenic miał jechać do niego... Jest ok, dobrze... zbij cenę....Aaa i dopilnuj dostawy dla Amerykańców, niech nic się tym razem nie zgubi...- i się rozłączył i się podniósł do siedzenia wracając do jej występku! - Chcesz, abym doszedł rozmawiając o biznesach?? Boże, co ty ze mną robisz, Maria...
I nie mogla nic powiedziec:( znowu mruknela i jej pocieklo! A potem zaczela sie na nowo szybko ruszac by juz teraz doszli skoro skonczyl rozmowe podczas ich seksu
jak się tak pchałą do niego to za którymś razem ją przytrzymał i się wbił zabkami nad jej łopatką i się spuścił z pełną mocą, po tym jak prawie pół dnia oglądał inne dupy a nie dotknął:(
Jak ja ugryzl to juz wgl nie mogla wytrzymac. Tez doszla zaciskajsc sie na nim a potem jeszcze pokrecila koleczka na chuju dupka
Mikie odpoczął chwilę i w końcu uwolnił jej ślepka i buźkę, bo miał na wyciągnięcie rączek - Byłaś na masażu? - zapytał jak w ustach miał dziwny posmak z olejków.
Hahahahaha no to coZ. Pomyslala, ze wczesniej mowil, ze byla niegrzeczna znowu wiec sie dowiedzial -Tak, ale Domenic nic nie widzial...
- Co? - zapytał, a potem ją podniósł, aby stała i się wycofał i stanął przed nią i ją rozwiązywał - Dlaczego Domenic miałby coś widzieć, Maria?!
-A co wiesz o masazu?-zapytala od razu ha -Poza tym to niewazne. Co to byl za seks. Nie moglam nic...nawet tobie odpowiedziec...jezu...a ty jeszcze odwbrales telefon i tak...miala chec by mario uslyszal jak dochodzisz, kochanie...
to ją złapał za szyję. - Mario jest ostatnią osobą, która powinna wiedzieć i słyszeć co robimy... I chyba ci się podobało, skoro doszłaś...- uniósł brewkę i wyłączył kamerkę, a potem uwolnił jej nóżki i polizał jej cipkę.
Haha no to uciekla od niego! -Nagrywales to?!
- Tak, sama chciałaś... Spokojnie, teściowa tego nie dostanie- zacieszył się jak przedszkolak
-Wlasnie nie jestem pewna, Miguel komu rozsylasz...nie podobalo mi sie to. Sam nie chcesz, zeby nawet Mario slyszal, ze sie pieprzysz...a moze tez dostanie taki filmik?
Pchnął ją na łóżko i sam poleciał za nią. - Zdecydowanie za dużo gadasz...- i ją pocałował, bo nie miał zamiaru słuchać kazania o nagrywaniu
-Nie, nie...stop-powiedziala odchylajac glowke -Chce zobaczyc to co nagrales...-bo mials tam zakryte oczy wiec mogla ogladac. Oczu sie wstydzila najbardziej ha -A potem sushi...
znów! musiał ją złapać za szyję i scisnąć - Najpierw dojdziesz dla mnie jeszcze raz, drugi, trzeci...- i się wbił chujkiem i nie puszczał jej uciśniętego gardła
To byla zaskoczona, ale tez podniecona. Zlapala go za klate i przejechala po niej palcami -Powiedz...ze o tym myslales pol dnia, gdy byles beze mnie...
odpowiedział po swojemu - może....- i od razu leciał na ostro jakby miał 5 minut na bzykanko nie więcej
No to w koncu mogla jwczec i jeknela glosno jego imie jak ja podniecal. Mogl to nagrywac, a niw tamta perwersjw haha
mamusia i tak by żadnego nie przeżyła, więc po co ahahha
wycofał się chujkiem z jej cipki i ścisnąl jej cycki, a potem tam się wpakował chujkiem, niech sie uczy nowych seksów!
Dobrze, ze znalazl ja a nie plaska dziwne z ktora by tego nie zrovil. Uczula sie szybko wiec pozwolila mu troche tak nakrecajac sie, a pozniej polizala go jak wychodzic prosto w jej buzke z cyckow
to ją sponiewierał i się podniósł z łóżka i pociągnął ją za kudły za sobą na podłogę i się wpakował chujkiem w jej paszczaka
Biedna. Wszystko tak szybko sie dzialo, ze nie wiedziala kiedy, a juz byla na kolanach.no brala go po swojej cipce i to jeszcze zschlannie i macala go po udach
nie pierwszy raz wiec chyba się przyzwyczaiła już hahaah Jak byłą taka zachłanna to dalej ją trzymał za kudłaski i pchał się tak głęboko jak dawał radę nie patrząc czy ona się krztusi czy nie, ale tym razem mogła spokojnie oddychać nosem...jeszcze