Nie jesteś zalogowany na forum.
Krztusila troche i znowu cieklo z jej buzki, bosz;( byla biedna serio. Az go mocniej scisnela za te uda i wbijala paluszki
Nic sobie z tego nie robił,z wbijania plauchó, bo tak jej ciekło to się jeszcze lepiej nakręcał i już lecial z nią na ostro
na chwilę zwolnił, aby zapamiętała, że jego jąderka też rpagną więcej!
a potem znów przyspieszył
Aż w końcu szczęsliwie się spuścił w jej buźkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
I jej tez jego sperma wyciekla z buzki i sie odsunela jak ja tak wykonczyl! I wycierala raczka najpierw oczy, a pozniej buzie i oparla glowke o lozko i siedziala na podlodze i odpoczywala
A czy Mikie coś powiedział o odpoczynku? Za ramiona pociągnął ją w górę, aby wstała i obrócił tyłem do siebie i się od tyłu pchał od nowa w jej cipkę
Minke miala podniecona i sapala jak nie dawal jej odpoczynku -Mm Miguel, szaleje przez ciebei...
- Właśnie tego chcę, abyś szalała przeze mnie i dla mnie... - szepnął jej do ucha i sie dalej pchał, aby mogła zwariować
-Faaak!!-jeknela juz brzydziej niz tylko jego imie, ale nie mogla sie postrzymac i w koncu doszla!
ale on nieee, więc się dalej pchał jak ona tak ładnie prosiła o więcej i więcej'
Prawie ja rozerwal! Jej cipeczks nakrecala sie na kolejny orgazm. Maria starala sie tego nie zaprzepascic, ale czula jak jak dziwka jak nia tak poniewieral. Jefnak wiedzial, ze to z trgo ze jest chory z podniecenia:D
NIE BYŁ CHORY!!
Pchał się dalej chujkiem aż poczuł, że jest blisko, więc się już dopychał ładnie aż wszystko z niego wyleciało
Jeszcze był takz drowy! i milusi!, że ją pocałował we włosy, któe wcześniej jej tak poniewierał ahha
i na boczek ją jeszcze obrócił, żeby mogła się zrelaksować
i tak się jego chujek grzał
-Miguel, Boze...-jeknela jak jeszcze go czula w sobie i sperma wyplywala az, tyle jej bylo:D
Ale jej nie odpowiedział, bo go odcięło na dobre! Zasnął..
Hahaha nie spodziewal sie. Odwrocila sie przodem do niego, ze chujek wylecial i spojrzala na niego -Spisz?-zdziwila sie
Od razu miał kolorowe sny, wiec się uśmiechał przez sen, ale niestety jej nie słyszał
Usmiechnela sie do siebie -Jestes szalony, Miguel-szepnela, a potem zrobila mu zdjecie jak spal! A potem sobie z nim! Nasteonie wstala i wziela kamerke. Poszla do lzienki. Najpierw sie wykapala, a potem nago w lzience oglafala to co nagral. Podniecila sie jak lizal paluszki i wgl tym co robil. Nawet sie tak bardzo nie wstydzila dopoki bie wyolywala z niej slinka -Byle nikt tego nigdy nie zobaczyl-usmiechnela sie i wylaczyla film
Domenic z Massimo się też nie nudził, ale napisał do Maryśki "Jak Sushisex?"
Mikie dalej drzemkował:(
Maria ubrala szlafrok i odlozyla kamere na miejsce. Sama usidla w fotelu z konorka i obserowala Miguela. Odpisala Domenicowi: “ Na razie nic z tego nie wyszlo. Ten szaleniec mial inne plany:D “
Nie przykryła mikiego! więc mogła podziwiać jak jego chujek znowu budzi się do zycia takie miał kolorowe sny.
No to wrocila do lozka i sie polozyla obok. Ale nie ruszala go tylko patrzyla na niego calego
Jeszcze oblizala usteczka. -Co ci sie sni...?
Przerwało mu sen i się ocknął, obrócił się na bok a ona tam wyrosła, wiec cóż, musiał sobie już w realu ulżyć, więc się wpakował znowu w jej cipkę, skoro tylko szlafrok miała, niech się poci!
Jak ją tak trzymal to sie patrzyla na niego i jego opetana buzke -oszalales Miguel...oszalales-jeknela
- Nie lubisz tak się bawić? Twoja cipka mówi co innego...- uśmiechnął się i wylądował już na niej, żeby nie narzekała!
- tak lepiej?
Zagryzla warge, a potem jego ugryzla warge, ale nie przegryzla -caly czas mi dobrze z toba...zaskakujesz mnie...o tak, wlasnie tak-patrzyla mu na buzke i zlapala go jwdnareka za ryjek -Dojdz...
to on trenował na niej joge, pilates, czy chuj wie co tak się rozciąga hahaha
- Dojdziemy razem... wiem, że też tego pragniesz, mała..
Na szczescie dawala rade tak. Alw juz ja wyginalo od podniecenia i mysli, ze znowu ja tak przyatakowal -Wiec dojdz teraz...bo ja juz niewytrzymam...-i zaczela dochodzic