Nie jesteś zalogowany na forum.
Zacieszył się i pchał się dalej, aby go ładnie mogła jeszcze zaciskać
A potem ją scisnął tak jak lubiła czuć przy sobie i się pchałz furią aż w końcu mu się doszło i się ładnie spuścił jak za kilka poprzednimi razami ahaa
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To juz go ugryzla w ramie po wszystkim, a potem mu tylko sapala jeszcze do ucha. Zlapla go za wloski, ale go tylko gladzila po nich, zeby sie uspokoil po tej furii. -Kocham cie-szepnela mu jeszcze milo
Popatrzył na nią - Dlatego mnie gryziesz? - uniósł brewkę i się skrzywił - kurwa..- zerwał się z łóżka i poleciał do łazienki i zwrócił zawartość swojego żołądka do porcelany
No to sama sie zerwala i w dupie miala jego rzygi -Co brales?!-krzyknela na niego
Jak mu przeszło to się ochlapał wodą i spojrzał na nią w lustrze - Serio?
-Brales na spotkaniu kokaine? Pytam sie. Wiem jak sie pieprzysz, ale teraz byles w szale. A teraz wymiotujesz.
Uśmiechnął sie i odwrócił się do niej - Nie kupuję kota w worku, kochanie.. Musiałem sprawdzić co chcą nam sprzedać..
-Pinche pendejo-walnela go w klate -Mogles powiedziec od razu! Masz szczescie, ze sie w tobie zakochalam.
Zaśmiał się i ją przytulił - Jak cię posuwałem to ci to nie przeszadzało, więc mi teraz nie mów o szczęściu..
-Bo poznalam seks z toba...byla to mala roznica-wystawila mu jezyk -Ale jednak da die wyczuc. Poloz sie jeszcze na troche...niech to zejdzie z ciebie. Bede caly czas w domu. Obudze cie na kolcje, w porzadku?
Ściągnął z niej szlafroczek - A może powtórka pod prysznicem?
-Poloz sie...obiecuje, ze nie pozalujesz. Ja tez mam dla ciebie niespodzianke.
Uniósł brewkę - Jaką?
Zaciagnela go za reke do lozka -Dowiesz sie niedlugo. Prosze, poloz sie na troche. Twojw serce nadal szaleje-powiedziala jak go dorkbwla po klacie -Przespisz sie troche i bedzie dobrze.
Westchnął - 15 minut...- powiedział jak już wylądował w łóżku. - Nigdzie nie wychodź, Maria.. - i zamknął ślepka
-Nie wyjde. Jestem tu-powiedziala do niego i pocalowala go w czolo. Patrzyla na niego i czekala az zasnie. Nie podobalo jej sie to ze wzial narkotyki, ale niestety uswiadamiala sobie, ze pewnie to nie ostatni raz jesli bedzie wymagala tego sytuacja:(
brawo ona haha
Mikie sobie spał w najlepsze, ale już nie miał takich kolorowych snów, wiec chujek mu odpoczywał,a nie wesoło podskakiwał czekając na więcej.
Maria miala nadzieje, ze juz nie bedzie zadnych wymiotow. Miala z jej niespodzianks poczekax jednak do jutra, bo niezle jej dal popalic w seksie. Ale uznala, ze i tak ja jeszcze dzis wezmie na bank hahaha wiec ogarnela sie w swoj japonski zakup! Pomalowala siw i rozwbrala. Nawzykowala sushi na stole bo chxiala by to on ja udekorowal, a sama tylko czekala az wstanie i zobaczy jak ona pieknie wyglada dla niego.
hahaha sama go bd faszerowała narksami dla takiego sexu hahaha
to zależy od makijażu!! Mikie pospał z godzinę i chwili potzrebował, żeby ogarnąć gdzie jest.. Maryski nie było obok, więc poszedł wziąć prysznic i ubrał się! a jak nadal nie wracała to poszedł jej szukać po mieszkanku.
Taka ją zastal! Bo te japonce mieli duzo peruk! Ha
I wlaczyla muzyke i zaczela mu sexy tanczyc przy scianie prawie jak przy rurze w klubie. Ale nie mieli rury:(
- Przefarbowałaś się?? - zapytał zaskoczony, nie tym, że ona nago tańczy ale ma kolor włosów ma inny.
-Nie mialabym tyle czasu. Sples godzine-usmiechnela sie -Podoba ci sie?
zaśmiał się - Ciężko określić...- podszedł do niej i ją przyciągnął do siebie - Dlaczego jesteś naga kiedy nie ma mnie obok?
-Czekalam na ciebie...chcialam dac ci troche odmiany mnie-usmiechnela sie -Teraz mozesz mnie udekorowac sushi...a pozniej zjesc...
Uniósł brewkę. - Będziesz na tyle cierpliwa? Jaki smak przewidziałaś dla swojej cipki?