Nie jesteś zalogowany na forum.
-Bardzo slodki...jak zawsze-musnela go w usta -Lubisz ja lizac-szepnela i odsunela sie
zaśmiał się- Zobaczymy... Połóż się na stole.. Pewnie nie chcesz tracić czasu..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Polozyla sie na stole i wziela wloski swoje piekne do przodu. -Jak sie czujesz?-zapytala go
- Jak napalony nastolatek? - zapytał ją, bo nie wiedział co chciała usłyszeć i układał na niej sushi - Które chcesz spróbować czy mam sam wybrać?
-Wybralam same przepyszne, wiec obojetnie...-i ja zalaskotalo jak ktores ulozyl i sie zasmiala i spadlo ha
- leż spokojnie, albo cię przywiązę i nie będziesz mogła się ruszyć...- najpierw podał jej kawałek do ust, a dopiero potem ułozył uciekiniera.
No to zjadla i usmiechala sie -Przepyszne...-obserwowala go -Podobam ci sie tak?-zapytala majac na mysli swoj make up i kolor wlosow
Lukał od szyi w dół. - Uwielbiam ten widok.. Wyśnić sobie przyszłą żonę, mało kto ma takie szczęście....- i ułożył sushi na jej cipce- Lepiej aby nie spadł....
-Postaram sie nie ruszac...bedziesz musial szybko to ze mnie zjesc-usmiechala sie
Udekorował ją całą i puścił jej swoją piosenką, skoro już nie tańczyła, od 0:50
https://youtu.be/y-KoZzkK6p8
i jej szepnął do ucha razem z refrenem
- Te amo con la fuerza del viento Te amo en la distancia y el tiempo Te amo en la alegría y el llanto Te amo tanto no sabes cuanto Te amo con mi cuerpo y mi alma Te amo como ya no se ama Te amo sin poder compararte Te amo como nadie ah de amarte Te Amo
Chciala go objac, ale nie mogla sie ruszyc. Wybral taka chwile alurat! A jej sie lezka w oku zakrecila, chociaz starala sie by nie dac po sobie poznac. -Yo a ti, mi amor...
Doskonałą! Uśmiechnął się i zanurkował językiem między jej udkami, aby polizać jej cipkę, ale nie ruszać ryżu. - Słodycz z wędzonym łososiem? - zerknął na nią i się oblizał, żeby ją jeszcze bardziej skręcało i zabrał sushi
Usmiechnela sie i sama sie oblizala -Smacznego...
ryż go zakleił! więc się tylko uśmiechnął, a potem polizał jej cipkę już bez żadnych organiczeń. - Pamiętaj o sushi...- zacieszył się i zanurkował jęzorkiem w jej cipce
-Ayy...poczekaj...nie dam rady...-mruknela bo wiedziala,’ze nie da rady sie przy tym ruszyc
Uśmiechnął się. - Masz szczęście, że jestem głodny...- zabral sushi z jej brzucha.
Patrzyla na niego uwaznie -Poprosze o jedno do ust...
wziął kawałek i zahaczył o jej cipkę,a potem jej podał do ust ten kawałek. - Proszę skarbie... Nie możesz być głodna...
-Estas loco...-powiedziala patrzac na niego, a pozniej sie przelamala i wziela to do buzi i zjadla:(
co to było dla niej jak ssała mu chujka po cipce?! to to było nic hahaa
wział kawałek z jej cycka, ale zamiast delikatnie zgarnąć to zacisnął się ząbkami na jej sutku
To raczka dotknela jego glowki-Ogladalam film...ktory nagrales...
Przekłnął i spojrzał na nia - Jaki film?
-Ten ktory nagrales jak wrocilam...jak mnie zwiazales...
- Zrobiłaś sobie dobrze? - zapytał zaciekawiony i wziął kawałek sushi
-Bylam ciekawa jak to wygladalo. W koncu nic nie widzialam...bylam ciekawa twoich podnieconych min...drgania twojego kutasa...i mm to jak oblizywales palce...