Nie jesteś zalogowany na forum.
- I jak CI się podobało? - zapytał i wrócił do jej cipki i od razu wbił się jezorem do srodka
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wiec jak miala jeszcze hdzies sushi to spadlo. Wygiela sie i jeknela -Podobasz mi sie, twoje ruchu...twoj kutas...
na pewno miała, bo co to 3 kawałki ahaha Jak go chwaliła to do jezorka dorzucił paluszki i rozpieszczał jej łechcinke
To sie nuz wila jak robil jej tak dobrze jezykiem i palcami. Przynknela oczy.
Złapał ją za kacze udka i trzymał ją, aby się tak nie wierciła. Stół był szeroki, ale kto ją wie, lepiej aby nie spadła te 1,2 m w dół i zamienił miejsca, jezorek rozpieszczał łechte a palcami mikie się wbijał w jej cipkę. chujek grzecznie w spodniach czekał
Usmiechnela sie do siebie pod noskiem jak sie dobrze czula i spojrzala na niego jak dobrze to robil -Idealnie...wygladasz seksownie...
- Dobrze, że chociaż w takiej sytuacji - uśmiechnął się i zassał mocno jej łechcinkę
Jeknela i probowala sie szarpac bardziej, ale nie mogla jak jwj trzymal nozki -zawsze taki jestes...seksowny i podniecajacy...-syknela
teraz dopiero mogła syczeć jak żmija, jak się pchał paluchami do jej punktu g i nie był to shoppinG
Czula co robi, bo juz raz przez to miala wytrysk...albo da razy.
-czego chcesz kochanie?
wycofał paluszki i je polizał, a potem jej odpowiedział - Abyś doszła... dla mnie - i znów się wpakował do srodka
No to juz niewytrzymala i doszla i znowu wytrysnely z niej plyny jak tak ladnie umial znalezc jej punkt g. I ja mocno poslrecalo z orgazmu.
jak ją tak skręcało to ją pociągnął za rękę do siebie i przerzucił ją sobie przez ramię i zaniósł do normalnej sypialni. Zdzielił ją w tyłek - Jeszcze z tobą nie skończyłem, maleńka
To go macala po plecach jak ja tak niosl -Pieprzyles mnie tyle razy pod rzad...i nadal ci malo...
- twoja cipka jeszcze wiele zniesie...- powiedział zacieszony i ją cmoknąłw pośladek i ją postawił na podłodze. - CHcesz jeszcze zabawki?
-Nie...na dzis wystarczy...-powiedziala poprawiajac wloski i zaczela rozpinac mu spodnie.
peruke chyba a ie wlosy hahaa
- Dobrze, więc niech będzie bez zabawek i tak jak ty tego chcesz..- zerkał na jej niegrzeczne rączki
No chodzilo o peruke!
-Tak jak ja chce?-usmiechnela sie -Wiec nie na lozku...tylko na podlodze-rozpiela mu spodnie i sciagnela szybko wraz z bokserkamk
zaśmiał się - No dobrze, więc niech będzie na podłodze...- sam się nawet na tej podlodze ułożył
Wiec wsiadla na razue od przodu na niego i nie zwlekala
A pozniej juz innym ruchem sie poruszala
to dorzucił paluszka w jej dupkę jak się tak chciała zabawiać
Jeknela mu do ucha -Zachlanny. Chcesz wszystkiego -i sie tak poruszala az w koncu zeszla i odwrocila sie tylem
I nastepnie juz blizej niego
-Mmmmm...!
na ostatniej nie miał jak się pchać paluchami:( więc ją zdzielił w cipkę - tak ci się podoba najbardziej?
-Najbardziej podoba mi sie...jak mnie mocno pieprzysz i mocno trzymasz...i jak mniw przygniatasz calym cialem
Uśmiechnął się szeroko - Czyli oboje lubimy to samo...