Nie jesteś zalogowany na forum.
No kochala go, ale tez sie zastanawiala jak sie to moglo stac ha
Sama odleciala teoche po nim i spala spokojnie az do rana.
1. porwał ją
2. wziąl co jego
3. chciała więcej
4. puuf, stało się big love haha
Mikie się obudził rano, a ona dalej spała, więc pozwolił jej korzystać póki mogła. Podniósł się z łóżka, włożył dresik i poszedł biegać po mieście, a moze do wąsacza za dyche...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahaha mogl spotkac wasacza a jak! Tylko ze ten siedzial w kawiarni
Maria sie obudzila i poszla wziac szybki prysznic. Zalozyla szlfrok i szukala go po mieszkaniu, ale go nie bylo -Ciekawe...-miala nadzieje, ze nie wroci znowu nacpany
a co mi tam! wpadł po kawkę do kawiarni na wynos i dojrzał tego buraka, więc podszedł do niego. - Straciłeś szansę, więc bądź tak uprzejmy i trzymaj się z daleka..
-Szanse na co? Znamy sie?-zapytal i skojarzyl z wczoraj -Ah facet Marii Garcii.
Maria zrobila sobie kawke i popijala ja siedzac prZy oknie i wypatrujac go
uznał, ze jak doniesie tatusiowi to nic wielkiego - Narzeczony jeśli tylko tak potrafisz łączyć fakty....
Sedzia sie usmiechnal -Rozumiem, ze widzisz we mnie zagrozenie.
Mikie go zmierzył - Żadne.... Maria nie spotyka się z podejrzanymi typami...a już na pewno nie z takimi co mają krew na rękach... Po prostu chciała być dla Ciebie miła wtedy...
-Nie mam pojecia o czym mowisz. -rozejrzal sie -Tylko ty tutaj wydajesz sie byc podejrzanym typem. Ale powiedz kiefy chciala byc mila? Kiedy sie calowalismy, dotykalwm jej piersi przez cienka koszule i zjezdzalem nizej?
zagotował się w środku, ale nie pokazał tego po sobie- Oh i tyle lat wciąż rozpamiętujesz, ze tylko ją dotykałeś? Dotykam jej codziennie, bez koszulki...i robię z nią rzeczy, o ktorych ty tylko możesz pomarzyć...
-Oczywiscie. Nie da sie zapomniec takiej kobiety. Moze ty robisz z nia wiele rzeczy, ale do czasu. Z tego co wiem Maria sie nie przywiazuje. Moze za chwile bedzie kogos innego...a moze nawet moja-powiedzial i dopil kawki, a potem wstal i machnal za rachunkiem
- Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół albo zmień dilera.... Nie będzie twoja, gwarantuję Ci to...- i nawet się uśmiechnął!
-Gdybys sie nie bal, nie podchodzilbys do mnie. Gdzie ona teraz jest? Lepiej jej pilnuj. -zasmial sie i poszedl sobie bo mial swoje sprswy!
A maria sie ubrala ladnie juz w sukienke by nie popelnix bledu znowu. Ze stewardesa byla lepiej ubrana ha j czekala na niego, ale juz sie wlurzsla. Nawet zrobila tosty i wpieprzsla sama.
Mikie kiwnął ludkom, aby za nim poszli, skoro taki miły był! zabrał kawkę i wrócił grzecznie do domku - Cześć, już wyspana? - zapytał uśmiechając się i pocałował ją na dzień dobry, skoro to on później się zjawił.
Byla tak ubrana! Zeby pasowac do niego kolorystycznie ha
Odwzajemnila i zlapala go za buzke -Wszystko dobrze?-zapytala bo mozne znowu na nakoryykach byl -Zaraz mamy lot a ciebie nie bylo...
- Byłem pobiegać, wszystko gra... Beze mnie nie polecicie - powiedział zacieszony. - Z niewinnej Marii będziesz dzisiaj niegrzeczna? CHyba obrożę i kajdanki zostawię na wierzchu...
Zasmiala sie -Bedziemy do siebie pasowac-mrugnela do niego -Wykap sie, a ja przygotuje ci cos do jedzenia tak? Ja juz po sniadaniu...
- Zjem coś w samolocie, upewnij się, że wszystko mamy spakowane... - i pośmigał do łazienki
Kusilo ja isc za nim do lazienki, ale szkoda jej bylo tego, ze juz sie ogarnela ha wiec dopakowala ich i czekala na lozku zeby chociaz go podziwiac jak wyjdzie
to jak się mikie pluskał to na jego komórce wyświetlił się mmsek od Anny, ofc musiała być nago i zapraszała go do siebie "Jeszcze masz szansę sprawdzić jaka jestem niegrzeczna dla Ciebie"
Maria w zyciu by nie pomyslala o tym. Tylko ustawiala sie w seksy pozycjach na lozku i poprawiala wloski -Moze tak nogi...?-sama do siebe mowila haha
Mikie wypluskał się i wrócił do Maryśki, uniósł brewkę - Mam wybrać coś białego?
To siedziala tak jednak. Usmiechnela sie -Czarnego...jak twoj charakter-zacieszyla sie
POdszedł do niej i się nachylił do neij - Jestem niewinny jak aniołek...
To go zlapala i pocalowala
-Nie moga byc dwa aniolki w domu-zasmiala sie