Nie jesteś zalogowany na forum.

-Za goszine, wiec sie tez zbieraj skoro dolaczyles do nas.

- Ale przecież już odłączyłem swój wagonik... jak macie plotkować o sexie to na co ja Wam potrzebny jestem?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-Bo mielismy razem spedzic dzien skoro nie pracujesz, a nie wbde z nia gadala cala dzien przeciez. Zbieraj sie i nie marud.

- No dobra... niech już stracę...Może Aaron też ma czas na wasze wczasowanie

-Ubieraj swoj sexy tyleczek-zacieszyla sie i poszla do lazienki.

Mikie zadzwonił jeszcze do Aaronka, aby go wsparł z dupkami, a potem się ubierał na plażing, skoro nie mógł się wycofać:(

Maria ubrala stroj i sukieneczke i wyszla do niego -Ucaluje Alessio i mozemy jechac

- w porządku... Aaron i Elisa przyjadą po nas...

-Wiec zalatwiles sobie kompana. W porzadku-usmiechnela sie i uciekla do synka. Tam go wziela na raczki i sciskala

Mikie pokręcił główką i poszedł na dół czekając na wszystkich, aby ruszyli dalej

Zostawila dziecko z niania i zeszla do Miguela zadowolona. Scisnela go za tyleczek, a potem pocalowala

Zaśmiał się - To musiał być bardzo dobry sen, skoro dalej chodizsz nakręcona

-Jak mam dobry humor to zawszw taka jestem-podniosla brwki i miala usta przy jego

- Teraz będziesz musiała się opanować, skoro mamy spędzić rodzinny dzień w Palermo... Jak będziecie się opalać to wyskoczymy z Aaronem na jedno spotkanie..

-Opanowac? Myslalm, ze bedziemy sie pieprzyc w wodzie-usmiechnela sie

Roześmiał się - Maria... W Palermo mam za dużo. .klientów, masz być grzeczna

-Nie bede paradowac toples to obiecuje-zasmiala sie

- To akurat najmniejszy problem, Maria... Mówię o twoim zachowaniu, nie czy będziesz się tam rozbierać

-Ayy Migueeel. Bede grzeczna caly czas, no.

- Wierzę Ci... - no i zjawił się Aaronek i Eliska i pognali do Palermo... po drodze Elisa pisała smski do Maryśki z pytaniem "co to za zmiana?? Musiałam ostrzec Nacho..."

„niech nie przyjezdza. Koniec tych zabaw. Nie potrzebuje go do rozrywki” odpisala Elisie i miziala Miguela po udku

Aaronek więc przerwał ciszę - Jakąś konkretną plażę sobie upatrzyłyście czy zdajecie się na nasze umiejętności?

-Elisa wie co dobre. Zdaje sie na nia-powiedziala Maria i dalej sciskala mezulka

Elisa dopiero co z jednego szoku wyszła, a tu już drugi ją dopadł - Eee... nie miałyśmy planu... Ale jedźmy gdzieś na obrzeża, nie mamy ochoty na dzikie tłumy jak w Taorminie...
Miguel zerknął na Maryśkę z uniesioną brewką, skoro ją dalej nosiło. - Możemy jechać na plażę do nudystów...

Podniosla brwi -Bedziesz pokazywal wszystkim swojego boskiego kutasa?