Nie jesteś zalogowany na forum.
Ana tez zajadala sie pizza, a co tam. Zerkala na Domenica, a potem na Miguela
-A ty za kogo uwazasz Marie?
- Za kobiete mojego życia, dlatego zależy mi, aby została moją żoną...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria zalowala, ze go wczesniej nie wybzykala haha. Miala ochote teraz na niego, ale sie trzymala.
-Wiec jutro ja wyszykujemy na najladniejsza panna mloda jaka kiedykolwiek, ktokolwiek widzial-powiedziala milo Ana i pogladzila marie po ramieniu
- więc mam się nastawić, że we trzy będziecie skakać koło niej a nie nie będę miał okazji spotkać narzeczonej aż do ślubu?
-Oczywiscie. Nie bedziesz mogl jej zobaczyc. Dopiero na slubie-zacieszyla sie Ana
Maria sie zasmiala -Tak. Przesadni sa cale zycie.
- to będziesz musiała mieć bardzo dobry makijaż... Dzisiaj czeka Cię nieprzespana noc...
Smyrnela go nozka pod stolem i zmierzala do gory do krocza -a to dobre?-zapytala wskazujac na cycki zakonnicy
-Ale zmienila temat-zasmiala sie ana .po alkoholu juz byla milsza
- Bardzo dobre, tutaj na Sycylii wszyscy uwielbiamy św. Agatę i jej ciasteczka...- powiedział zacieszony.
-Swieta Agata byla bardzo swieta?-zapytala i juz stopa go macala po kroczu i ugryzla cycuszka
zaśmiał się - Była dziewicą, więc już bardziej się nie da... i uratowała, ba do dzisiaj nas ratuje przed humorkami Etny..
-Za swieta Agate i za to, ze nie pozwala wulkanowi wybuchnac...-podniosla szklanke z whisky i zacieszyla sie. Ana sie zasmiala i sie stuknela z nimi
nie wiedział o jakim teraz wulkanie ona mówi i jak się tak bawiła to ją złapał w okolicach kostki i pociągnął do siebie, ale nie za bardzo, bo nie chciał, aby spadła z krzesła
Ale sie ruszyla i przytrzymala stolika, wiec wszystko zadrzalo na nim. Maria luknela na Miguela seksownie i prosto mu w oczy. Wlasnie myslala by jego wulkan wybuchl ha
-Dlaczego mnie przyciagasz?-zapytala
Ana podniosla brwi jak zobaczyla to i szybko zezarla cos ze stolu, zeby za chwile stol nie polecial na podloge i byloby po zarciu
- Bo nie możesz beze mnie wytrzymać.... - powiedział zacieszony i był u siebie! więc sobie pozwalał - Ściągnij majtki...
-Nie jestesmy sami...-powiedziala do niego, bo chyba sie zapomnial ha
Ana podniosla brwi i spojrzala na Domenica.
- wsród rodziny, więc nie ejst tak źle...
Domenic przewrócił ślepkami - dzień jak co codzień...
Przysunela sie do niego -Nie mam na sobie majtek-szepnela mu
Ana z Domenico gadala to nawet nie spojrzala teraz na nich -Nie gadaj. Wiec to milosc i wielkie pozadanie.
- Teraz już wierzysz? To świetnie, bo będziesz musiała pomóc Marii przekonać jej stukniętą rodzinkę...
Mikie się uśmiechnął - Myślę, ze to dobra okazja, aby popływać...
Zmacala
Go juz reka pod stolem po kroczu
-Poplywac kutasem w mojej cipce?-zapytala go i zagryzla warge
Ana zrobila niezaciekawa minke -Bedzie ciezko. Tata nic nie wie, ale mame bedzie teraz ciezko przekonac. Jeszcze jak sie dowiedza o tym szalonym slubie.- i zerknela na nich
Jak już go męczyła to ją pocałował. - zostawimy ich samych?
- Chyba trochę jej przeszło po wizycie w ich domu w Meksyku..
-Dadzą sobie rade, a twoj twardy kutas nie...-powiedziala mocniej go sciskajac i wstala
Ana sie Zdziwila -Juz po kolacji?
Mikie się uśmiechnął. - Wy sobie nie przeszkadzajcie... My musimy dopiąć ostatnie szczegóły... Pokażę Marii obrączki... sprawy anrzeczonych...
-Obraczki sa najwazniejsze-mrugnela do Any i zlapala Miguela za raczke i uciekli do srodka
Mikie ją zaciągnął do sypialni.
- Jak mogłaś spędzić tyle czasu bez majtek??
-Dla ciebie...a ty dopiero teraz to odkryles-powiedziala i rozbierala goz na razie z dolnych czesci i luknela na supialnie jak to u nich wyglada!