Nie jesteś zalogowany na forum.

- Nie dostaniesz tego.... ale możesz poczuć całą moją dłoń w sobie..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-Nie chce calej…to obrzydliwe…nirch zostanie jak jest

Zaśmiał się - Nie marudź... to ma być kara, a nie przyjemność...

-Smiejesz sie…-odwrocila glowke do niego -Uhh to ty powinienes miec kare-usniechnela sie

Uniósł brewke - nie dałabyś rady z ukaraniem mnie...

-Nie dalabym rady zlac cie paskiem?-podniosla brwi

wycofał się paluchami i zdzielił ją w dupę - Ręka już Cię nie boli?

Pisnela i usmiechnela sie -Jestem silna i odwazna…

- Wolę delikatne dzierlatki - powiedział rozbawiony - I co z tym zrobisz?

-Ale ich nie kochasz, a mnie tak…moge poudawac bardzo delikatna-usmiechnela sie -Ayy jak bolalo…nie rob tak wiecej-podniosla brwi

Roześmiał się - Akurat jeśli chodzi o udawanie to kiepsko Ci to wychodzi, Maria...

-zerzniesz mnie od tylu czy bedziemy gawędzic?-usmiechnela sie

Przewrócił ślepkami - No i to na tyle z tych delikatności... Nie planowałem zerżnąc cię od tyłu... odwróć się.

Odwrocila sie przodem i objela go za szyje -Jesli chcesz bym byla delikatniejsza to sie postaram -mrugnrla do nirgo i pocalowala go zachlannir w usta

za dobrze ją znał, żeby wierzył, że będzie aniołkiem hahaha Odwzajemnił i poprowadził jej ręce do swoich spodni, skoro tak jej się śpieszyło do orgazmu

Zaczela go szybko rozbierac i od razu go zmacala po chuju jak tylko byl wolny -Jak bardzo mnie kochasz?

to ją złapał za ryjek mocno - Nie zadawaj głupich pytań! - uniósł się i wbił się zębami w jej usta.

Syknela i tez go kąsała. Mocniej macala mu chujka by nie mogl wytrzymac

Przegryzł jej wargę i żeby nie powtórzyła tego u niego to ją pchnął na materac i się wbił chujkiem do oporu

Oployla ho by nir mogl sie wycofac. Mial byc mocno w niej. Zaczela calowac go dzyjr i tak go mocno ugryzla podniecona

a gdzie go ugryzła?
- Nie pozwalaj sobie na zbyt wiele - powiedział i jak chciała to się wbijał na ostro, jakby chciał ją porozrywać

W szyje
-bede sobie pozwalac-byla podnircona bardziej jak on sir tak wbijal na dzikusa -Salvaje…

- Pamiętaj o karach za nieposłuszeństwo.... - powiedział rozbawiony i się dalej pchał - Podoba Ci się jak taki jestem

-Bardzo…szaleje za toba…Miguel-lukala mu w oczy

Uśmiechnął się- doskonale to wiem... I nie pozwolę, abyś spojrzała na innego - powiedział I ja pocałował w usta