Nie jesteś zalogowany na forum.

-Ayy…starczy dla kazdej? Jeszcze jeden taki tekst, a stracisz kutasa-usmiechnela sie

- Nie masz w sobie tyle odwagi - powiedział z full powagą
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Podniosla sie by byc blisko twarza z jego twarza.
Reka go dotknela po penisie -Mam duzo odwagi…-zlapala go druga reka za buzke

- Nie w tym co chciałabyś zrobić... nie zrezygnowałabys z tej przyjemności l, która masz dzięki mojemu fiutowi

-Sa miliony fiutow na swiecie-podniosla brwi

Zlapal ja za ryjek i ścisnął mocno - nie dostaniesz żadnego! Dobrze wiesz jak skoncza zanim cie dotkną...

-Tak sama skoncza te, na ktore starczy -podniosla brwi

Zaśmiał się - za dobrze cie znam, nic byc nie zrobiła...- pchnął ją na wyrko skoro z loda nic nie zostało! - znowu się zapominasz kto tu rządzi

-To zerznij mnie za to tak mocno jak potrafisz

- Odwróć się... dostaniesz to na co zasługujesz...

To jeszcze go raz scisnela za buzke patrzac mu w oczy i odwrocila sie tak jak chcial

Uśmiechnął się I ja zdzielil w tylek, a potem zgodnie z jej życzeniem wbił się w jej tylek i leciał na ostro, żeby w końcu się nauczyła klękać przed stwórca swym haha

Jej nie przeszkadzalo. Byla podniecona jak ja w kazda dziurke posuwal. Poruszala sie sama i jeczala

Mało go interesowało co lubiła, ale jak nie narzekała to ja posuwal w dupke, skoro tam ciaśniejsza była. - sama widzisz jaka to przyjemność gdy jesteś taka ciasna i czujesz mojego fiuta

-Nie przestawaj….-pokrecila dupka -Jestes boski…

Zdzielil ja w dupe - doskonale wiem, że jestem...- I już coraz szybciej się pchał, żeby mu się w końcu mogło dojść.

Jeknela seksownie -Spusc sie…chce poczuc twoja sperme.-z dupy nie mogla zajsc w ciaze:D

Hahaha mikie nie marnował swojego dna! Wiec sie wycofał i wbił się w jej cipke i tam się szczęśliwie spuścił

No to ja zdziwilo, ze tylko na spuszczenie wlazl w cipke, ale tez dostala orgazm, wiec sie sie tylko wykrecala i jeczala.

Haha no tak wyszło lol jak się spuścił to jeszcze chwilkę poruszał się w jej cipce- jeszcze ci mało?

-Nie mogles juz sie spuscic w tylku?-podniosla brwi

Zaśmiał siee - chciałem, aby było ciasno... a wiesz doskonale, że nie lubię marnować swojego DNA, moja droga...- zdzielil ja w tylek i położył się obok niej.

-Poloz sie na boku, tylem do mnie…

Zdziwił się- Po co?

-Bo chcr cie tak objac i calowac po plecach…