Nie jesteś zalogowany na forum.

Podejrzana była! - masz dziwne zachcianki.... chyba będzie lepiej jak pójdziemy spać... czeka nas długi lot
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

To go cmoknela w ramie -Jeszcze bedziesz cos chcial -zamknela oczka

Roześmiał sie i sam ja objął - jeszcze wiele będę od ciebie chciał

-Wiem o tym-usmiechnela sie i wtulila sie, a potem zasnela

I tak im minęła nocka, a rano się zebrali i w końcu pokochali do siebie.

Mikie swoją bezsenną noc odespał w samolocie do ukochanej Italii, gdzie zajmował się porządkami po swoich rozkosznym braciszku. Dotarł do hotelu w Neapolu i tam ze swoimi ludźmi, Aaronkiem i Simone omawiali jak się mają sprawy, bez zabawy w głuchy telefon do Massimo.

Mikie jak zakończył wszelkie narady to pojechał na spotkanie z Pierro, który zaprosił go na impreze branżową taką jak Maryśka miała za pierwszym razem, więc Mikie się ładnie uśmiechał na czerwonym dywanie
A jak znalazł chwilę to ofc, że zadzwonił do Domisia, skoro go ignorowała!!

Po oficjalnej części w końcu oficjalnie naprawiał błędy Santiago i spędzał czas z Pierro i resztą ludków, ofc wszędzie były dziwki, bo Pierro chociaż wymuskany na geja to był hetero hahah tabsy i kreski dookoła też leciały, ale Mikie nie był zainteresowany, dlatego miał super minki
Aaron go w końcu szturchnął - Uśmiechnij się, bo pomyślą, że jesteś tu za karę... Jeszcze trochę i wrócisz do niej... to mniej męczące niż ruchanie, żeby ją zapłodnić...
Miguel się uśmiechnął - Wcale nie jest tak źle... Już dwa razy mi się udało...Chociaż za drugim razem niestety za szybko straciliśmy dziecko...- westchnął i się napił. - Maria jest uparta i nie spieszy się, a mi pomysły na oszukiwanie, że wcale mi nie zależy na kolejnym następcy mi się kończą...
Aaron się zaśmiał - Nie wiem po co Ci to... Santiago jest skreślony, nigdy nie pozbawi Cię władzy... a Massimo za bardzo chce mieć Laurę dla siebie, aby zdecydować się na dzieciaka... Daj jej trochę czasu...
- A co robię cały czas?? Daje jej właśnie czas...- spojrzał spod byka i popijał whiskacza mając nadzieję, że Pierro na końcu da im to czego chcieli i nie była to jego dupa!

Tutaj imprezka się skończyła nad ranem, więc Mikie wrócił do hotelu i poszedł od razu spać bez bzykanka:(
Wiadomość dodana po 20 h 28 min 43 s:
Mikie obudził się rano i załatwiał nadal sprawy z Pierro, znów musiał się poświęcić i pouśmiechać na czerwonym dywanie w garniaczku
Wieczorem jak się w końcu wszystko wyprostowało i Pierro ze swoimi ziomkami nadal chciał współpracować z Torricelliami to pakował się do wyjazdu, później wskoczył pod prysznic i jak się ubierał usłyszał pukanie do drzwi. Pewien, że to Simonek otworzył, a tam jakaś brzydka blondi wpadła całując go

Mikie też nie był milusi i nawet odwzajemnił, ale za chwile złapał panne za ryjek i odsunął od siebie - Powiedziałem, że nie będzie żadnej powtórki... Trzymaj się z daleka ode mnie i mojej rodziny albo zapłacisz za brak posłuszeństwa... A teraz znikaj póki mam jeszcze cierpliwość...- wyrzucił ją za drzwi i się ubrał
A potem z Aaronkiem i Simonkiem pofrunęli do domku

Simonek ją cały czas mierzył za ten głupi tekst o hivie hahah miał nadzieję, że kiedyś się odegra na nieeeeej!!
No i polecieli na Kubę, gdzie mogli podziwiać widoczki

Bida hahaha ale dosc ladnie ;D
Maria nawet oczko puscila Simonkowi jak ja tak mierzyl. A jak wysiedli to szepnela Miguelowi do ucha-Pewnie nie mozesz sie doczekac az wezme twojego kutasa w usta.

łahahahahahaha w samolocie miała okazję, potem mu wyleciało z głowy haahah bardziej go interesowało kupić zapasy kubańskich cygar haha - Najpierw pozwiedzamy, potem pomyślimy o sexie...

-Wiem, wiem. I wypalimy cygaro-powiedziala i sie przyssala do niego i go pocalowala

miał w sobie to coś, że się wszystkie do niego kleiły aahahaha odwzajemnił, ale dłużej niż wczoraj z koleżanką w Neapolu - Najpierw promenada?

Dobrze, ze tego nie wiedziala!
-Bardzo chetnie-odparla i szli sobie pieknie. Ofc ochrone olewala

hahahha Mikie też wiedział, że tak lepiej ahaha Ochrona ich niestety nie olewała i dreptali za nimi jak cienie
- Jak znam życie spakowałaś strój...- powiedział i poszli się przejść promenadą

-Tak, wzielam. Gdybysmy mieli czas pobyc na plazy…-rzekla i jedna z fal sie obila o murek i ich ochlapala, ale nie ze zalala ale byli troche mokrzy z gory

Uśmiechnął się - Właśnie dlatego pytałem o strój.... Wolę unikać ostatnich sytuacji...- chociaż był pewien, że maryska marzyla obciagac mu przy obcym ludku hahah

-Zaraz wyschniemy-powiedziala na glos ale pocieszala tym siebie ha poszli dalej i jak przeschli to sie odwrocila do domenico i podala mu jej telefon -Zrobisz nam zdjdcie?

- Zbliżenie na języki? - zapytał rozbawiony - Gdzie mam szukać kompromitujących zdjęć?

-Rob zdjecie i nie szperaj, bo tobie takie zaraz konpromitujace zrobie, ze sie nie pozbierasz-powiedziala i objela Miguela za szyje

- I ciekawe komu byś je wysłała - zaśmiał się i zrobił im zdjęcie akurat jak Mikie miał głupią minkę na ich rozmowę.
Ale nie mogli się nudzić, wiec już tam koło nich cisnął się samochód na pełnej rurce

Maria nie wieziala bo patrzyla na zdjecie, ze Miguel wyszedl zle -Jeszcze raz…Miguel spojrz na mnie. Chcialabym ladne zdjecie.