Nie jesteś zalogowany na forum.

- Chyba na co Ci pozwolę... - poprawił ją! i sam się ubrał, koniec oglądania jego dupy.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Przewrocila oczkami, bo sie juz nie chciala klocic, ze nie jest w wiezieniu! Poszli wiec przed siebie do jakiejs dobrej kubanskiej knajpy. Nie wiedziala czy serio dom i sim widzisli cih na plazy, ale wolala nie pytac

- to co? Na początek ceviche, a potem coś typowego dla Kuby?

-Yhm, moze byc. Tylko nie wiem co jest typowego dla kuby…

- Wolisz krokodyla czy fasolę? - zapytał rozbawiony - Najłatwiej dostaniemy arroz con frijoles albo congris, ale jak się uśmiechniesz to krokodyla wyciągną spod lady...

-To szczerze wolalabym krokodyla…bede bardzo milutka…

Roześmiał się i zawolał kelner. Podał mu hajsik - Postarajcie się o dobry gulasz z krokodyla, dama jakoś nie ma ochoty na ryż z fasolą...

Usmiechnela sie pieknie -Bardzo prosze…
No to kelner powiedzial ze pogada z menagerem i sie postaraja

- Nie było tak źle... - powiedział i dostali swoją przystawkę i rum skoro kubański alkohol musiał się kręcić dookoła

-Nie moglo byc zle jak sypnales mu tyle kasy.

Uśmiechnął się - W miesiąc tyle nie zarobi...

-Jestes taki chojny; bo miales dobry sex-zasmiala sie

Roześmiał się - Przykro mi... znam zasady tutaj i wiem, że tanio nie mają...

-w kazdym kraju masz kontakty z mafia ?

- Tylko z tymi, z którymi warto mieć.... W Europie ograniczam się do Włoch, Hiszpanii, St. Tropez i Rosji... Serbowie mnie nie interesują, ale Massimo żyje z Europejczykami dobrze... z Azjatów wolę Yakuzę, ale Hongkongu nie można ignorować... USA wiadomo, Kolumbia, Wenezuela to podstawy... z Afryki tylko RPA...

-To dobrze, ze wybralismy na miesiac miodowy Polske, tma byl spokoj. Zero kontaktow -usmiechnela sie

- Jeśli nie musimy udajemy, że się nie znamy...

-A mowie o tym, bo ostatnio snilo mi sie ze mielismy znowu miesiac miodowy-usmiechnela sie-A pozniej wspominalam nasz slub…

- Że niby marzysz o powtórce ślubu? - zapytał patrząc na nią uważnie

Zbil ja z tropu. Zmieszala sie -Nie…chyba nie…nie, nie trzeba…

Zaśmiał się- ufff drugi raz chyba bym nie dał rady...

Pokrecila glowa -Bardzo mi milo…-uznala, ze niepotrzebnie mowila o swoich wspominkach

Uśmiechnął się - to dlaczego masz minę, która mówi coś innego?

-Niepotrzebnie wspomnialam o tym…na pewno nie zeby uslyszec, ze drugi raz bym nie dal rady sie z toba ozenic. Zawsze umiesz wszystko zepsuc…-chlusnela sobie rumu

- raczej to ty tłumaczysz wszystko po swojemu.... nie powiedziałem nic o tym, że bym się z tobą drugi raz nie ożenił...