Nie jesteś zalogowany na forum.

- zaraz przestaną tak myśleć....- rozerwał jej majtki, bo w nimi juz nienppanowal się bawić.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-Uwielbiam twoja sile-pochwalila go i zadrzala

zaśmiał się- jakoś za pierwszym razem nie byłaś taka zachwycona..- pocałował ja w usta i spodniami się ocieral o jej cipke

-Wtedy wszystko bylo insczej-powiedzisla i cslowala go i sie mega podniecala. Nie chciala robic sobie sisry i znowu tak dojsc

Kiedy tak dochodziła, bo nie pamiętam lol
- bylo dokładnie tak samo....- powiedział między besoskami, bo dla niego nic się nie zmieniło od tamtego czasu

No tak raz doszla chyba w lozku jak sie na nia rzucil w stpialni! Bo sie pozniej wstydzila
Maria juz jeknela i mu zabrudzila spodnie swoimi soczkami podniecenia -Wejdz juz we mnie…niewytrzymam…

Bezczelna była brudząc mu spodnie!! - Wiec sprawdźmy co się stanie jak nie wytrzymasz....- rzekł jak rzuciła mu wyzwanie i mocniej się docisnął w tych spodniach

-Miguel, prosze…-az rzekla biedna i szybciej oddechala i sapala

- wszystko w swoim czasie, kochanie... rozluźnij się...- uśmiechnął się I uwolnił jej cycki i zassał sutasa, skoro prosiła go!

Dobrze sie ocierala lechta o te spodnie, wiec jak jeszcze kazal jej sie rozluznic to juz niewytrzymala i za chwile doszla skrecajax sie pod nim i jeczac

Był z siebie bardzo zadowolony! Jak jęczała to uwolnił swojego vhujka i się musiał biedak wybrać wyżej I chujkiem ociera się o jej policzki i usta. - ssij!

No to jeszcze w tym podnieceniu ledwo po orgazmie, wziela go szybko i zaczela ssac bez ociagania sie

Jak chciała to potrafiła lol - puść!- wydał jej kolejny rozkaz, skoro posłuszna była Jak mało kiedy

Umiala sie zachowac jak byl dla niej dobry!
Wypuscila wiec z ust jego peniska i tylko polizala go

- będziesz miała jeszcze okazję...- ściągnął ją niżej na łóżku i sam zmienił pozycję żeby mogła podziwiać jego spodnie i chujka ustawiając się do 69. - ssij!- znow wydał rozkaz i polizał jej cipke.

Moze uznala, ze jak bedzie taka grzeczna to dostanie nagrode:D
Teraz byla zachsycona, bo uwielbiala 69! Zaczela od razu go ssac po poleceniu, mocno sie zaciskajac i obsunela mu troche dalej te spodnie by moc dupke macac

Byleby ich nie rozerwał! Zdzielil ja w cipke jak już miała niespokojne ręce i znów ja tam polizał, a potem zassał lechtaczke

Mruknela i dalej go rozpieszczala z braniem do oporu

Simonek z domisiem zastanawiali się co oni tam robią.
Jak się poczuwała z jego chujkiem to w końcu sam językiem zanurkował zanurkował jej mokrej cipce, ale na szczęście bez jego spermioszki

I nawet wlozyla sobie jaja i peniska razem i czekala na jego reakcje

Jak mogla?! Jęknął z językiem w jej cipce:( wycofał się i z całej siły zdzielil ja w cipke, żeby mogła poczuć w bólu jak mu dobrze gdy brała w całości.

Podniecil ja ten bol klapsa jeszvze bardziej -Uwielbiasz to-jeknela

- Nic dziwnego.....- odpowiedział jak miał możliwość i zassał jej lechtaczke

No to juz tez sie poczuwala by doszedl bo ona byla bardzo blisko po takich poczynaniach

To jej podpowiedział czego potrzebuje do szczęścia! - jeszcze raz weź wszystko, Maria!