Nie jesteś zalogowany na forum.

No i znowu go posluchala!:( i wziela jajca i penisa razem mocno

Bo miała go sluchaaaac!!! I był zadowolony, ze słuchała, pd razu miał +50% do orgazmu lepiej hahah zebrał się w sobie i wytrzymał ta przyjemność, a potem sam się pchał chujkiem z jej paszczaka I na ryjek soe jej spuścił, dla ciebie mógł tez zahaczyć o wlosy, w końcu nie widział gdzie celuje w 69 ahha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

i ona tez doszla wiec sie nie skupila, ze jej wlosy oberwaly, ale co pocieklo na usta to oblizala

Mikie jak doszedl do siebie to się podniósł z łóżka I zerknal na nią zadowolony - świetna robota, maleńka... w domu w końcu dostaniesz mojego fiuta.... wiem, że nie możesz się doczekać.. - poprawił spodnie i zerknal na nie, a potem znowu na nią - ciekawe jak to wytłumaczysz..

Podniosla sie i usmiechnela niewinnie -pomysla, ze to ty sie spusciles-i zacieszona poszla do lazienki wytrzec dperme z buzi i wlosow zmyc

Zaśmiał się I jak nie widziała to zmienił spodnie na zapasowe, które zawsze miał w kilku sztukach na wypadek nagłych wyjazdów i poszedł do ochrony, aby maryska się nie domyśliła, że był cwanszy haha

Jak juz sie doprowsfzila do porzadku to wlozyla kiecke, bez gaci skoro jej porwal i poszla do nich na fotel. Ofc lukala na miny ochrony i na Miguela myslac ze widzieli plane na spodnisch

A oni normalnie lokali I rozmawiali o pracy, ofc do czasu aż ona się zjawiła - zapnij pasy, podchodzimy do lądowania...- powiedział z niewinna minka.

To oblukala dokladniej jego krocze, a tu inne spodnie. -Sprytny jestes…-powiedziala i usiadla w fotelu. Zapiela sobie pas.

Pocałował ja w szyje - zawsze, kochanie.... inaczej nie mielibyśmy Alessio- No i schodzili w dół, ale brzozy nie spotkali

Mowil prawde! Jak wyladowali bezpiecznie to pojechali do domciu, a bylo juz bardzo pozno

Cannes

Mikie nie odpowiedział jej na to głupie pytanie hahah No i dojechali na lotnisko, gdzie czekał na nich samolot i więcej ochrony niż Domenico i Simonek, aby Maryśka mogła się ucieszyć, że nie będą sami.

-Wspaniale. Caly samolot ochrony-skomentowala

Uśmiechnął się- jakiś problem kochanie?

-Nie, no skadze. Uwielbiam taka prywatnosc-przewrocila ocxkami i zajela swoje miejsce w samolocid

Zaśmiał się i usiadł obok niej - Nie narzekaj, w hotelu będą obok, a nie w naszej sypialni

-Ufff. Bo nie marzy mi sie taka orgia.

Zmierzył ją - Nie rozpędzaj się... więcej niż dwie osoby wymiękasz... Zapnij pasy, startujemy...- no i jak powiedział tak się stało i w końcu pofrunęli do Francji nacieszyć się filmami i gwiazdami

Pewnie w trakcie dlugiego lotu sie jeszcze wybzykali delikatnie uwazajac na jego noge ha
A pozniej wyszli z samolotu i pojechali do swojego hotelu?

Tak, do hotelu, w którym mikie się przebierał od razu w garniaczka - chcesz zwiedzać czy odpocząć po podróży?

-Ale tozumiem, ze bez ciebie…bo nie wiem czy bys zwiedzal w garniturze.

Zaśmiał się- Ah ale jestes bystra... muszę spotkać się z Mario, później wyskoczymy na festiwal, ale to za jakieś 3-4 godziny... no chyba, że od razu chcesz się szykować do wyjścia..

-Wole sie szykowac…nie wiem czy mam odpowiednia suknie…

- Jean Paul i Simone zawiozą Cię do butiku, na pewno coś znajdziesz dla siebie..