Nie jesteś zalogowany na forum.

- A kiedyś tak wyglądałaś? - bo chyba nie miał okazji popatrzeć
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-Zazwyczaj to z toba przed sexem.

- To się nie liczy...- powiedział rozbawiony. Wziął ją za rękę i cmoknął ją w dłoń, a później tą rękę poprowadził na swoje spodnie, aby mogła się nakręcić na to co będzie później.

Posmyrql go tylko, bo byli pod fleshem hahah nie chciala isc za daleko. Usmiechnela sie -Kocham cie…ale nawet na przedsmak musisz troszke poczekac

- A tak dobrze mi szło...chyba bede musial przyspieszyc ten film- no i dostal smska, wkec zerknal, uśmiechnął się do telefonu i go schował do kieszonki.

-A co to za usmiechy do telefonu? Nie ja napisalam, ze ci obciagne-podniosla brwi

Zaśmiał się - nie musisz być zazdrosna...- odejrzal się za siebie, a potem na ekran - to tylko Massimo informuje nas, że widać co robimy...

-Jezu…najlepiej niech patrzy na siebie-powiedziala i pocalowala Miguela skoro bylo ich widac

Domenico, który siedział za nimi leciutko szturchnął Maryśkę i się przybliżył do nich - Degeneraci... Człowiek spokojnie chce obejrzeć film o wielkim artyście, a co dostaje przy okazji? Wstydźcie się...- powiedział szeptem, żeby Maryśka nie narzekała na nudę, ale aby innym nie przeszkadzać.
Miguel się zacieszył - Poszukaj sobie jakiejś aktorki, bo robisz się nieznośny jak Massimo...

Baaardzo sie to spodobalo Marii hahahaha az posmyrala po udku Miguela -Dokladnie. Sluchaj mojego meza, bo dobrze mowi.

- A wy bądźcie grzeczni w towarzystwie... telefony płoną...- odpowiedział zacieszony Domis.
Mikie zerknal na Maryske - zbieramy się.. mam zamiar ominąć korki i nieproszonych gości... domenico daj znać Simone, aby był gotowy za 2 minuty...

To lyknela sobie na szybko szampana i wstala -W koncu nie trzeba bedzie sie hamowac.

Zaśmiał się- aż się boję myśleć co ci siedzi w głowie...- przeprosił sąsiadów i opuścili swoje miejscówki i podeszli do samochodu gdzie Simi na nich czekal - do portu, a później macie wolne.. Maria nacieszy się chwilami bez ochrony..

-Niemozliwe…chyba sie upije ze szczescia-zasmiala sie

Simonek uniósł brewke, a Miguel ja zmierzył- nie będziesz miała czasu a drinki...tam gdzie woda dookoła ryzyko jest niewielkie...- no i pojechali do portu gdzie czekal na nich jacht, niestety nie był złoty haha

Jak tylko wsiedli na jacht to sie przyszala do niego

Odwzajemnil - najpierw musimy wyjść z portu... jeszcze chyba musisz chwile zaczekać..

-Zaczekam, mężu…rozleje nam szamapana-powiedziala i poszla szukac szampana i kieliszkow

Zaśmiał się jak poszla, bo mężu używała jak byli we dwoje jakby to miało jakieś większe znaczenie niż Miguel hahaha jak już był sam to się zabrał za łódkę i wypływali z portu, aby świadków nie mieli dookoła jak się będą bzykac gdzie popadnie.

Wrocila nago i z kieliszkami z szampanem w dloniach. Stanela przed nim -Napijemy sie-miala tylko buty i bizuterie

Uniósł brewke - sukienka jednak była niewygodna?

-Teraz jest mi wygodniej…-napila sie szampana i podala mu lampke

Skorzystał z okazji I przekręcił ster, aby łódka wezzla w zakręt jak maryska o równowadze nie myślała i pociągnął ją do siebie. - wole coś lepszego od szampana...

Prawie wypuscila te lampki szampana, ale jednak udalo jej sie je utrzymac -Zatrzymaj lodz
I dostaniesz cos lepszego od szampana.

Zaśmiał się - chcesz negocjować? Będzie Ci trudno....ale dobrze... co proponujesz w zamian za zatrzymanie łodzi? Interesują mnie tylko konkrety...jak wiesz nie lubię marnować czasu..