Nie jesteś zalogowany na forum.

roześmiał się - Już nie lubisz jak inni widzą co robimy? - skoro chcuała uciekać to sam się uniżył i polizał ją po cipce, żeby miała większą adrenalinkę na myśl o Massimo
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Zagryzla warge patrzac na niego -tego nie powiedzialam…

- więc dotknij się tam gdzie lubisz...- rzucił jej wyzwanie i zassał łechtaczkę.

Nozki jej sie troche ugiely, ale starala sie trzymac. Dotknela sie po cycuszku.

od razu wiedział, że tam się dotknie
i dlatego, że go nie zaskoczyła to polizał ją po cipce, a potem wgryzł się w jej wzgórek łonowym, a potem się podniósł - teraz możemy iść na dół....
A Massimo siedział i patrzył...
https://www.youtube.com/watch?v=5bSBMtUXfQI

Juz nie myslala o Massimo, ktorego nienawidzila hahahaah skoro Miguel ja podniecil. Oblizala sie -Nie musimy…-i sama zeszla na kolana i wziela mu kutasa do buzi
Nie widze gifa

bo to nie gif ahhaha
Zacieszył się - Wiedziałem, że wystarczy Cię zachęcić...

Nie patyczkowala sie i nie odpowiadala. Zaczela brac zachlannie i by sie juz nie cieszyl, tylko jeczal, wziela go wraz z jadrami i przytrzymala

No to jęknął i szarpnął ją za włosy, skoro powoli się poprawiała

To odchylila buzke -Tego chciales?-oblizala sie

- uwielbiam sie z tobą drażnić i brać to co chce - powiedział zacieszony - zrozumiałaś juz, że zawsze żze mną przegrywasz, maleńka?

Miala ochote mu odgryzc chuja haha ale usmiechnela sie -Oczywiscie, kochanie…-rzekla by myslal sobie co chce, a prawda byla inna! I wrocila do ssania

Dobrze, że nie znał jej myśli hahaha ale za przyznanie mu racji dał jej trochę wytchnienia i szarpiąc dalej za kudły tylko końcówkę chujka pchał w jej paszcze i kontrolował sytuację, aby zachłanna nie była i nie brała całego chujka

Oblesny gif hahah
No to Maria mogla chwile odsapnac. Zerkala na niego i brala tyle ile pozwolil

co ci się w nim nie podoba hahaha
Mikie się chwilę nacieszył, że ona musi się dopasować do niego i nie ma okazji odgryźć mu chujka, no ale tęsknił za tym co najlepsze, więc się rozkręcił w końcu aby brała do oporu

Ost obrzydliwyyyyy
Marii nie lecialo tyle! Brala ladnie i dotykala go po udach i tylku

Wypaczył ci się gust hahaha mikie od dawna tylko tak lubił hahaha
Jak się poczuwała to ofc, ze w końcu mu się doszło i się spuścił jej w ryjek, jeszcze zatkał jej nosek, aby mogła poczuć odpływ tlenu

Szybko polknela by mogla szybciej zlapac powietrze i odsunela buzke zerkajac na niego -Podobalo ci sie…

- wiele się nauczyłaś w obciąganiu, wiec jak mogłoby mi się nie podobać? A teraz już nie marudź i chodz- zlapal ja za rękę i pociągnął na dół, skoro wcześniej tam ja ciągnęło.

-Juz nie chcesz mnie rznac pod okiem Massimo?

Uśmiechnął się I ja ugryzł w ucho, a potem szepnął - w ogóle nas nie podglądał...

Podniosla brwi -Wiec budowales napiecie…nie ukrywam, ze jest mi lepiej z ta wiadomoscia.

- mnie się bardziej twoje napięcie podobało.

-Nie watpie…teraz mozesz mnie wziac mocno tak jak lubimy…

Zaśmiał się- robisz się wymagajaca- rzucił ją na lozko, nie tak wygodne jak w domu, no ale cóż.... no i się bzykali tak jak lubili, bo ja już mam blokadę na wszystkie gify
(( i tak im nocka zleciala