Nie jesteś zalogowany na forum.

- Nie prowokuj mnie.... Tym razem nie dam Ci wygrać..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Usmiechnela sie milutko -Nie prowokuje. Bedziemy miec wieksze napiecie na pozniej.

- Ty na pewno... - powiedział rozbawiony i napił się kawki. - Dostanę więcej zdjęć?

-Nie wiem czy uda mi sie zrobic az takie…ale cos na pewno wysle.

roześmiał się - A co w nim jest tak niezwykłego, że teraz ci się nie uda takiego wysłać?

-Nie uda jak bede wsrod ludzi-pokrecila glowka -I oczywiscie, ze jest wyjatkowa!

Uniósł brewke - Simone dopilnuje, abyś siedziała w pokoju hotelowym...

-Nie bede siedziala w zamknieciu…

Zaśmiał się- już to przerabialiśmy... mialas humorki, ale wytrwałas i zobacz jak daleko zaszłaś...

Przewrocila oczami i juz jej sie odechcialo wszystkiego -Do ktorego hotelu mam isc?-wstala od stolika

Dopil kawkę i się uśmiechnął do niej - spokojnie, razem wrócimy do hotelu, muszę się przebrać zanim wyjdę w miasto...

No to jak dopil kawe to sie zebrali i pojechali do tego hotelu

Mikie wziął szybki prysznic i wystroił się w garniaczka, a potem wyciągnął jej kajdanki i wibrator - będziesz grzeczna czy mam cie od razu przykuć do łóżka?

Zasmiala sie -Bede bardzo grzeczna…

To jej wibrator wcisnął w reke - dobra dziewczynka... baw się dobrze poki nie wrócę....- pocałował ja i fruuu poszedł w siną dal zarabiać euroski na jej fanaberie haha

Odlozyla wibre, bo na razie nie miala ochote. Zamowila spbie owocki do pokoju i szampana, najdrozszego, a co!

Alkoholiczka uzależniona od cukru HAHAHHAHAHA
Mikie we Francji elegancji byl grzeczny i nikogo nie zabijał...ale ofc, ze miał ochotę, jednak nie był u siebie i musiał się dostosować do zasad Massimo.. no i jak to zwykle w takich sytuacjach było wciągnął sobie kreskę, a y Maryska nie narzekała jak wróci i na dziwki soe napatrzyl skoro jej nie było obok, ale napisał jej smska, żeby nie mówiła, że nie pamiętał o niej
"Oszczędzaj siły... zerzne cie jak wroce"

Wyslala mu takie fotko![]()
„Niemogw sie doczekac”

"To dlaczego jeszcze masz na sobie ta szmate?!" Odpisał jej bardzo elokwentnie skoro chciała się z nim bawić.

„Bo chcr bys ja ze mnie zerwal..”

"Jesteś niegrzeczna... spiore cie jak wrócę.. "

„Wsadzam w siebie wlasnie ten wibrator, ktory mi zostawiles…jest juz caly we mnie”
Podpuszczala go, bo nic nie robila

"Korzystaj, ale pamiętaj, że nie da ci tego co ja ci daje.." przez nią coraz mniej wiedział że spotkania i starał się skupić na pracy zamiast na przyjemnościach

„Przyjedz szybciej bo nie wytrzymam…”

"Wyślij filmik!" Rzucił jej wyzwanie i przebierał nóżkami na kanapie jak panienki się will przy nim.