Nie jesteś zalogowany na forum.

Wyciagnela wibrator z siebie i odlozyla, a pozniei sie nachylila nad nim -Jest juz gotowy, ale to ja decyduje…

- Nie możesz za wiele decydować.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Wlazla na niego okrakiem i sie nabila -O wiele lepiej…-jeknela

Jak zawsze go nie posłuchała! Wyplatal się z tych jej cieniutkich PONCHOch hahaha objął ja i się zerwał z fotelu i przerzucił ich na lozko- kiedy w końcu zaczniesz mnie słuchać?!

-Teraz…-usmiechnela sie do niego i polizala jego usteczka -Powiedz jak mnie pragniesz…

- Nie muszę Ci tego mówić.. - powiedział I się dobił chujkiem mocno i do oporu.- sama to czujesz..

-O tak…-pozwolila mu troche sie tak posuwac a pozniej sie odwrocil na niego i go posuwala i calowala

To korzystał skoro myślała, że może dalej się z nim bawić jak chciała. Simonek jej obiecał kawkę, wiec jak się bzykali to cichaczem dotarła do niej kawka w zgrabnych raczkach ubranej tak jak mikie lubił w skórę panienki. Tym razem nie była to natasha, która wiedziała jakie lizanki lubi maryska. Mikie zadbał też o marudzenie małżonki i panience towarzyszył koleś, wiec obserwowali jak mmki się bzykaja, aby nie przerywać marysce jak się poczuwała w klatę mikiego.

Jak sie poczuwala w klate to nie widziala dopiero jak odchylila glowe to zauwaxula i az pisnela, bo sie przestraszyla -Kurwa!

Mikie się zaśmiał, bo od razu musiała rzeczy po imieniu nazywać haha pociągnął ją za ramiona do siebie i pocałował- nie przestawaj..

-Miguel…-jeknela jeszcze bo nic nie miala wyjasnione, ale poruszala sie dalej na nim

Obrócili się znowu i tym razem to Mikie się skupił na jej klacie i nawet niżej się wysilił, aby ona za dużo nie myślała, a ich parka odstawiła kawkę i dalej się przyglądała jak się lizają

Mary byla juz zachwycona. Sama macal sobie cycka po tym jak on go rozpiescil i obserwowala jak ją lize, a pozniej zerknela na parke

Mikie kontynuował lizanki

Parka się w końcu ruszyła jak zerkała na nich... Laska ściągnęła kolesiowi bokserki i zaczęła mu ssać chujka, ale koleś zerkał tylko na Maryśkę zamiast na koleżankę
Mikie też chciał polukać, więc się wycofał językiem i paluchami posuwał Maryśkę

Maria zauwazyl, ze koles na nia luka i jeknela az glosniej i sie wila

Mikie się uśmiechnął - Podoba Ci się... - powiedział, ale już nie mógł jej za dużo dać tylko dla niej przyjemności, więc wrócił chujkiem w jej cipkę
- Wiesz czego od Ciebie chcę...

Dotknela go tam na koncu gdzie kutasik wchodzil i patrzyla juz tylko na niego -Rob to mocno…

To się mikie rozkręcił na dobre i leciał ostro i szybko, bo sam chciał juz tylko orgazmu.
Koleś dalej obserwował marysce chociaż widoki mu juz zasłonili i nawet sobie jeknal jak laska dobrze mu possala.

Maria calowala zahlannie Miguela i kasala go na zmiane;D

To całował ją po szyi skoro musiała się rozkręcać! Dopychal się chujkiem aż mu się w końcu szczęśliwie doszło

I on tez doszla jeczac z rozkoszy i opadla z sil pod nim. Jeszcz emu zerknela w oczy, a pozniej zerknela na tamta parke

Pocałował ja i położył się obok rozbawiony, ale nie śmiał się z niej, że tak zerka na innych.
Jak kończyli to się kolesiowi doszło, a potem ściągnął lasce gacie i ja posuwał, aby Maria mogła się napatrzec jak inni to robią.

Zlukal ich a potem znowu sie wila przy Miguelu
-Po co ich sciagnales?

- marzyłaś, aby inni nas oglądali... - powiedział rozbawiony - podoba mi się twoja reakcja... - musnął ja paluchami po cipce - gotowa na więcej?

-Gotowa…z toba zawsze-zlapala go za penisa i naciagala skorke