Nie jesteś zalogowany na forum.

-Co ty…-zdazyla rzec widzac jego twarz i usnela

Biedny Mikie sam zgłupiał:( Zmierzył Massimo - Nie musiałeś...
- Musiałem, twoja żonka jest wścibska, a musimy omówić interesy... Odeśpi zarwane noce przez Ciebie..
- A potem się dziwisz, że Cię nie znosi... Nie jadła nic jeszcze...czego chcesz?
- Ojej, nic jej nie będzie, pół dnia będzie rzygać tak jak Ty na widok jej starych... - no i skoro Marysia spała na krzesełku to omówili interesy, chociaż Mikie słuchał tylko na wyrywki, a jak Massimo pojechał to szkoda mu było marnować uległą Marię. Uśmiechnął się do siebie i zaniósł ją do sypialni i uznał, że zaserwuje jej powtórkę z rozrywki, tylko nie mieli czerwonej sypialni, ale porozcinał jej ubranko, aby miała deja vu... Jak już tak kusiła to paluszkami pogrzebał w jej nieświadomej cipce, a potem przyniósł sobie whiskacza, no i czekał aż się księżniczka obudzi
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

No to sie w koncu obudzila i rozgladala jeszcze zaspana i nieswiadoma wszystkiego -Miguel?

To chlusnął do końca i podszedł do niej, żeby mieć lepszy widok. - Dzień dobry, śpiąca królewno... gotowa na więcej?

Spojrzala na siebie na jego whisky, a pozniej znowu na niego -Pamietam Massimo…

wpakował się na nią i zaczął ją całować.
- Nie zajmuj się tym co zbędne... teraz jesteśmy tylko ty i ja...

-Wiesz, ze go zabije-powiedziala i objela go

- albo podziękujesz... - powiedział rozbawiony i uniżył się do jej cipki...

Oblizala sie patrzac na niego i byla juz mokra -Co robiles mi jak spalam?

- Ciii..- szepnął i patrząc jej w ślepia zabrał się za lizanie jej cipki![]()

-Ahh Miguel…-sapnela glodniej i sie zrelaksowala -Idealnie…

Wiedział jak ją udobruchać hahaha jak go chwaliła to się przykładał do minetki za to jak była posłuszna wcześniej

![]()

Szarpnela go az za wloski z podniety i jeknela glosniej

i po co?! za karę się odsunął i otarł się o jej ciało 
- I po co Ci to było, Maria?

Musnela jego usta jak sie przyblizyl -Chcesz tego…chcesz juz we mnie wejsc…

- Sama nie możesz już wytrzymać....- uwolnił swojego chujka z gaci i się wpakował w jej mokrą cipeczkę, skoro jak spała nie poużywał sobie

Jak ją tak trzymal to sama nie byla dluzna i go mocno trzymala przy sobie i jeczala mu do ucha

Za dużo wanilii nie mogła mieć, bo nie była jej nauczona, więc już sobie pozwalał na więcej, żeby go te jęki nie ogłuszyły!

Byla podniecona na maxa i zadowolona. Rodzice przyszli akurat bo chcieli pomoc w przygotowaniu kolacji. Wpuscili ich i niestety musieli slyszec jeki tego co sie dzislo na gorze.
Maria aciskala podciel jak ja odwrocil tylem -O tak…tak chce zebys mnie rznal…

Domenico był milusi, więc jak się niosło to się uśmiechał do jej rodziców - Jak Państwo słyszą, Maria i Miguel są zajęci... może podać coś mocniejszego do picia? Albo stopery?
- Tylko jednego od Ciebie... - powiedział i dalej ją brał od tyłu, skoro tak jej pasowało

i w końcu ją scisnął za szyję, skoro lubiła jak ją podduszał 

I wtedy jak ja scisnal za szyje to zaczela dochodzic i glosniej jeczala.
Mamusia az zakryla uszy, a stary pokrecil glowa. -Zajmiemy sie Alessandro. Podaj nam kawe na ogrodzie-rzekl stary jakby Domenico byl sluzaca

- Zobaczę co da się zrobić... - powiedział, ale miał ochotę podziurawić tatusia. Puścił oczko do mamusi i poszedł do kuchni poprosić nianię o kawkę dla marudów, a potem zerknąć czy niewinne dziecko śpi przy takich starych...
Jak Maria dochodziła to mikie jeszcze jej nosek przytkał i się szczęśliwie spuścił obiecując jej więcej

-Jeszcze raz?-zapytala zadowolona
Ale byl juz gotowy by isc z dziadkami na ogrod ha

biedne dziecko, Domenico mu współczuł - Mało, że starzy Cię wykręcą to zaczną dziadkowie.... co jak co, ale nie będziesz normalnym dzieckiem.... naciesz się póki jesteś mały i nieświadomy...- no i zaniósł dzieciaka na ogródek, ale oddał go mamuśkę, bo mimo, że była stuknięta to Domiś bardziej jej ufał niż tatusiowi. - Kawa zaraz będzie... - no i niania zaraz im kawkę podała. - Dam znać Marii, że Państwo już są - i się zmył do domu, ale ani myślał uświadamiać MMków, skoro i tak musieli się tłumaczyć
Mikie szarpnął ją za wlosy do siebie. - Nie potrafisz się zadowolić tylko jednym razem, kochanie...

-Za bardzo mnie podniecasz…i twoj kutas-odparla mu i mruknela
Staruszkowie zajeli sie malym zadowoleni z kawy. Jednak ojciec musisl wspomniec -To jak nasza corka sie zachowuje z tym Miguelem to straszne. Taki przyklad dla dziecka? Takie odglosy non stop?
-Sa Swieta…nie wspominaj o tym przy nich i badz mily.-rzekla mamusia