Nie jesteś zalogowany na forum.

-on jest bezczelny. Wyjsc nagle z kolacji wigilijnej-powiedzial ojciec i krwcil glowa
-Musial…wiec zajmijmy sie teraz prezentami dla Alessio i zabawa z nim.-powiedziala Mery by sie nikt nie nakrecal

tatuś nie wiedział nawet jak bardzo Mikie był bezczelny lol
Mikie dotarł na plaże, gdzie Massimo nie było, ale za to był Aaronek.
- Aż tak masz dość żony, że musisz kombinować?
Mikie się zaśmiał - Nie mam dość żony, a teściów... Jakoś bardzo nie protestowałeś gdy prosiłem o pomoc.... Maria się trochę z nimi pomęczy i będę miał ich z głowy... więcej nie będę ich zapraszał na rodzinne wycieczki... wystarczy mi Maria...
- Nie wiem kto ma większą obsesję.... Ty czy ona...
- To nie obsesja!
- Nazywaj to jak chcesz....a skoro mamy się zmyć to zamiast siedzieć na plaży jedziemy na wycieczkę....
I pojechali w miasto, do jednego z klubów, aby Aaronek i Mikie mogli sobie trochę wypić, popatrzyć na panienki i zażyć trochę białego proszku, remedium na całe zło świata.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Alesio w konczu sie zmeczyl i trzeba bylo go polozyc, a Mike nie wracal. Maria sie wkurzala, ze bedzie musiala sluchac teraz od rodzicow jaki to on jest zly.
-Dziekuje wam za kolacje, a teraz poloze malego, a pozniej sama pojde spac, bo jestem zmeczona-powiedziala do nich Maria
-Bardzo niemilo z jego strony, ze nas wszystkich zostawil. To sa Swieta. Jak mogl? I dziecko tez zostawil.-mowila mama
-i nie mow, ze praca, bo mozna sie wykrecic w swieta-dodal tata
-Tak, ty jako byly policjant to mowisz? Tez czesto cie wzywali…
-Policja to co innego. To sluzba kraju.
-Niewazne teraz…bylismy razem. Pocieszyliscie sie wnukiem. Chyba nie bylo tak zle?
-No i tez toba coreczko-dodala mamusia i ja przytulila
W koncu pojechalj do hotelu, a Maria uspala Alessio i sie krecila po domu czekajac na Migjela

Wrocil raptem po 3 h haha jak mu donieśli, że nie ma teściów to był bardzo zadowolony. Poszukał Marii I bez żadnych tłumaczeń zlapal ja za nadgarstek i ciągnął ją do sypialni.

-Wiesz ile sie nasluchalam o tobie?-zapytala od razu jak ja ciagnal

Uśmiechnął się niewinnie- wiem i dzielnie sobie poradziłaś, teraz odkupie swoje winy..- pocałował ja I się dobieral do jej cipki zwinnymi paluszkami, skoro miała krótka kiecke.

-Gdzie byles?-zapytala ale tez go rozbierala

- w magazynie...- odpowiedział dyplomatycznie i zmalał ja pp cipce, aby mogła się skupić na czymś innym niż jego wycieczka.

Ona mu szybko zsubela spodnid i gacie i zmacala go po chuju -Brales cos?

Popatrzył na nią jakby mu opowiadała o fruwających różowych krowach lol - skarbie... przy twoich rodzicach? Nigdy w życiu! Uwielbiam kiedy oboje pragniemy tego samego...- pchał ją na ścianę i rozerwał jej gacie

-Caly czas pragniemy tego samego…-rzekla po chwili szoku, ale i tak wiedziala swoje

A on był dumny, że uwierzyła haha jak już nie miała gaci to się nie patyczkował i od razu wbił się chujkiem w jej cipke.

Objela go nozka i podrapala po pleckach a co -lubisz tak mocno

To mocniej się wbił chujkiem, bo co na niego?! - oboje lubimy..

Nie drapala juz go tylko zjechala dlonmi na jego tylek i go sciskala -Nie mozesz beze mnie wytrzymac…

Zlapal ja za szyje i ścisnął, skoro jeszcze mu przypominała o tym haha a potem już się pchał jęzorem w jej głębokie gardło i coraz szybciej rozpychal się chujkien

Tez go calowala zachlannie i pojekiwala z rozkoszy jak ją tak rznal.

I tak mu pasowało, ale aby miała więcej wrażeń to w końcu zdjął z niej ta kiecke i ja tym razem pchnal na lozko dupa w górę. Szarpnal ja za rączki do tyłu i wbijał się od nowa chujkiem w jej cipke i trzymał jej rączki z tyłu, żeby nie gniotła pościeli.

-Ahh Miguel!-jeczala jego imie jak jej bylo tak dobrze i doszlo jej sie

Ale jemu nie, wiec jak go zaciskała to już za rączki jej nie trzymał a za biodra i się pchał do szczęśliwego finału.

Podobalo jej sie to dalej i starala sie o drugi orgazm

Zatkal jej usta, żeby mogła się wyciszyć! Czekając na drugi orgazm, a jak sam był blisko to odetkało jej buźkę, ale za wlosy ja szarpał i szczęśliwie się spuścił

I ona te doszla wiec mogl jeszcze to poczuc dodatkowo. I odsapnela sobie po wszystkim i walnela sie na lozku

Uniósł brewke - wygląda na to, że odkupiłem swoje winy...

-Nie mysl sobie, ze zawsze to zadziala…