Nie jesteś zalogowany na forum.

Zaśmiał się - nie prowokuj mnie.... doskonale wiem czego potrzebujesz..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-Chodz…poloz sie przy mnie…-patrzyla na niego

- zmęczona po dwóch orgazmach ? - zapytał i w końcu się porozbieral, bo już się gotował w tej koszuli haha

-Po calym dniu z rodzicami-podniosla brwi i obserwowala go -Niezle sie wycwaniles uciekajac od nich…

Uśmiechnął się niewinnie. - Nie martw się, więcej ich nie zaprosimy....- z szafeczki wyciągnął kopertę i jej podał. - twój prezent gwiazdkowy, kochanie...wesołych świąt

Podniosla sie do pozycji siedzacej i zaciekawiona otworzyla koperte

Marzyła o Sycylii to jej kupił wysepkę na sztucznym świecie, koło Dubaju czy gdzie to tam wybudowali lol2
- gdzieś musisz się bawić swoim złotym jachtem, kochanie...

Zrobila wielkie oczy i spojrzala na niego -To zart?

- Przecież wiesz, że kiepski że mnie zartownis...

-Nie musiales…ale to bardzo oryginalny pomysl-przysybela sie i pocalowala go w usta

Zaśmiał się - wiesz, że dla Ciebie wszystko.... Kocham Cie

-A ja ciebie…dziekuje-pomiziala go po policzku i przejechala paluszkism po ustach -Mysimy niedlugo odwiedzic te wyspe.

- koniecznie...- wpakowal się na nią, bo przecież odpoczęła już- małym zajmie się niania albo twoi rodzice, a my spędzimy tam czas sami..

-Ah wiec to taki masz plan…tylko pamietaj, ze ja tam rzadze-zacieszyla sie

Pokręcił głową I otarł się chujkiem o jej cipke - czasem będziesz musiała być uległa.... nie chcesz dominować w łóżku, Maria....

Usmiechnela sie -Bede ulegla, kochanie…nie martw sie…

- Nie martwię się.... mam swoje sposoby na Ciebie- uniósł brewke, chociaż ostatnio massimo mu zabrał pomysł:(

-Tak…razem z Massimo te same…

Roześmiał sie - massimo nie zabawia się z tobą tak jak ja..

-Nie chcialabym-odparla i sie odwrocili i ona sie nabila na niego i go zaczela ujezdzac

Przyzwyczajał się do tego jej urzędowania na wyspie i poddawał się jej jak go ujeżdżała, żeby mogła się wyżyć za jego nieobecność na kolacji.

No i sie wyzywala trzymajac go po klacie i w koncu imnsie tak doszlo

I poszli spać grzecznie, bo z dupy te święta, chociaż coraz bliżej naszych haha rano Mikie kiepsko się czuł, wiec się zebrał i poszedł do kuchni podleczyc sie zanim maryska wstanie

Spala, ale sie w koncu obudzila i sie dobrze czula -Migueeel?-zawolala zeby sie upewnic gdzie on jest

Mikie się napoił wodą, a potem kawka, ale po kawce było jeszcze gorzej, wiec skorzystał z łazienki i zwrócił resztki wczorajszego relaksu bez tatusia haha, ale i tak nie żałował, a potem uznając, że Maria dalej spi poszedł zajrzeć do dzieciaka.