Nie jesteś zalogowany na forum.
Usmiechnela sie i tez go obejmowala i gladzila -Wiesz, ze musze. Zobaczymy sie na slubie...to juz niedlugo...
- Jeszcze nikt nie wie, że wstałaś...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jak ja nie zejde to one zaraz tu wparuja z hukiem. Ide, Miguel...-podnosila sie powoli
Westchnął sobie- w porządku...ja też się zaraz pozbieram...
Nachylila sie nad nim i dotknela go po buzce i pocalowala w usta -Do pozniej, kochanie...
- Pamiętaj, że nie musisz się na wszystko zgadzać... - uśmiechnął się - Nie daj sobie wejść na głowę, Elisa i Sophia są niżej od Ciebie
-Chyba juz wiesz,ze nie daje sobie wejsc na glowe-mrugnela do niego -Oh to bede chodzila z uniesiona glowa bardzo wysoko. Jak krolowa.
roześmiał się- Nie przesadzaj...
Zasmiala sie i wstala -Bede myslala o tobie...w walizce...w kieszeni mojej marynarki...zajrzyj tam-powiedziala i poszla do dziewczyn
Spojrzał za nią i jak tylko wyszła to od razu podszedł do walizki sprawdzić co ona tam miała
Foto w tym stylu. Ktore robila im jak on spal jakis czas temu! I na odwrocie bylo „ Na zawsze”.
No, a Maria przyszla do dziewczyn i sie rpzywitala -Holaaa! Tylko wypije kawe i mozemy sie zabrac za szykowanie?
Ana podleciala i ja objela -Bedziesz najpiekniejsza.
- Zanim założysz suknię musisz być najedzona i upita... potem zapomnij o jedzeniu! Nie mamy żadnej rezerwy skoro twój księciunio tak się spieszy ze ślubem - powiedziała Sophia
Mikie aż się bał co ona jeszcze ma kiedy on śpi hahaha Pozbierał się i poszedł pod prysznic
-I pamietajcir, ze trzeba wypic szampana podczas szykowania...za zdrowie-zasmiala sie Ana
-Potem bedziecie mi pomagac jak bedzie mi sie chcialo siusiu-wzruszyla ramionkami. Poszly cos zjesc i wypic. Ana gadala, ze juz chce zobaczyc suknie.
- Myślę, ze Maria może ją przymierzyć, abyśmy widziały jak dobrać dodatki - powiedziała Elisa zerkając na S i M.
Mikie jak się ogarnął do ubrał się i zastanawiał się co zabrać ze sobą.
-Zobaczycie juz w efekcie koncowym. Ale jestescie niecierpliwe. -zasmiala sie Maria i zjadla -Jeszcze skocze siusiu i mozemy sie zabrac za robote...
- Chciałyśmy pomóc...
Mikie już miał wychodzić, ale uznał, ze ma za długą brodę, wieć sie wrócił do łazienki i skracał brodę, żeby elegancko wyjść na zdjęciach zamiast jak lump haha
A Maria poszla do zakazanego pokoju! Bo pamietala akcje z wczoraj! I pamietala o obrazach. Szperala tam by to znalezc i jak wygrzebala je to rozdziabila buzke
aaa w bibliotece hahaha to jak była niegrzeczna! a w sumie to w czym ona była? w koszulce nocnej? to Mikie zajrzał za nią skoro widział jak drzwi się zamykają
- Kochanie tak bez zaproszenia?
Tak w koszuli nocnej paradowala. Odwrocila sie z jednym w reku, tym ladniejszym haha i spojrzala na niego zaskoczona, ze ja nakryl -Jak wiele jeszcze masz do ukrycia?-zapytala unoszac brewke i skapnela sie od razu ze sie ogolil
Uśmiechnął się - Całkiem sporo, ale myślę, że teraz jest czas na lepsze rzeczy... Możemy skorzystać z ostatniej chwili wolności i póki nikt nie wie, że tu jesteśmy zaliczyć szybki numerek- powiedział podchodząc do niej.
To odlozyla szybko na biurko ten obrazek i patrzyla na niego tak, zw bylo wiadomo, ze sie zgadza -Poszlam na szybkie siusiu...
Rozbierał się - więc szybki numerek na podłodze zakończymy twoimi wytryskiem, aby chociaż częściowo się zgadzało...
-Oj nie...wiec ja odpdam-powiedziala mijajac go! Ha
to ją złapał za ramię. - Przecież to lubisz, ja to lubię.... Daj mi to co uwielbiam, Maria...
Domenic się zjawił w kuchni u dziewczyn- A gdzie państwo młodzi?
Powedrowala oczkami na jego reke jak ja trzymal.przysunela sie i zaczela go calowac i jego reke skierowala do jej krocza bez majtek