Nie jesteś zalogowany na forum.
- teraz jestem tego pewien jak niczego innego - powiedział zerkając na nią - Dziewczyny pojadą z ochroną teraz, a my razem....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to sie rozdzielili. MyM wsiedli do swojego autka z tylu. Maria ptrzyla na niego usmiechajac sie -Mój mąż...
Uśmiechnał się i pocałował ją w usta. - Oficjalnie jesteś Panią Arango zamiast Garcia...
I na terenie jednego z domków Massimo wszystko już czekało na gości. Dookołą willi w chuj ochrony się kręciło z kałasznikowami, nie musieli się ukrywać z bronią skoro to taka elita się bawić miała.
Kelnerzy ostatnie szlify robiły
I czekał na nich dom:
ogród
- środek, bow chuj gosci było
- miejsce do tańczenia
tort
A no i pogldzila go po racZce z obraczka. I sie cieszyla ze swojej-Nawet nie przymierzalam, a idealnie pasuje-pocalowala go w usta
zacieszył się- Weź poprawkę.. Nie pamiętasz jak przymierzałaś...
-Tak jak pierscionek zareczynowy...wiec moj sen to troche prawda jednak. Jak obudzilam sie z pierscionkiem na palcu.
zaśmiał się - Przysięgam, że tamtej nocy nie było mnie z tobą... A przynajmniej nie fizycznie..
-Tak...to byl tylko sen -usmiechnela sie -Umiesz tanczyc? Musimy wszystkich zaskoczycpierwszym tancem za chwile-mrugnela do niego
To spojrzał na nią - A na balu w Miami to z kim tańczyłaś? Oczywiście, że umiem... te wszystkie bale wymagają tego...
Zasmiala sie -Tak...wtedy tylko nikt na nas nie patrzyl -odparla i wysiedli w koncu z auta.
Chcialam yulko przypomniec, ze mialy byc czerwone roze hahah
wesele albpo pogrzeb Draculii, więc helloł!
- Tobie tylko się tak wydawało. Byłaś w centrum uwagi..- powiedział rozbawiony i pozwolił sie jej nacieszyć widokami na zewnątrz - Gotowa na resztę? Jeśli ktoś Cię zaczepi kogo nie znasz usmiechnij się i odszukaj mnie...
Odetchnela sobie. Rozgladnela sie, a pozniej weszli do srodka, co ją juz w ogole na maxa zaskoczylobo bylo przepieknie. Ale pasowala tam bardzo
Wiec sie usmiechala do ludzi trzymajac Miguela za reke.
to jak się zjawili to od razu kelnerzy podeszli do gości z szampanem, a do Państwa młodych podeszła kelnereczka, żeby mogla się poślinić na widok mikiego hahaha - Szampan dla Państwa Młodych..- nawet dała radę wypowiedzieć.
Mikie się usmiechnąl do niej i podał kieliszek Marii, a drugi wziął sobie. - Wszystkiego najlepszego na naszej drodze życia, moja ukochana żono...
Widziala,ze sie tamta slini, ale tylko to mogla, wiec nie reagowala. Lukala na Miguela tak jak zakochana bardzo
-Wszystkiego najlepszego, ukochany mężu...-powiedziala i sie stuknela z nim.
to się napili, a potem ją pocałował, żeby inni mogli sobie polukać. I ofc, że Anne rozkurwiało, a Santoś się ciszył, bo dopiero co jego tak całowała!
by cos mu poiedziala, jakby miala okazje! haha
A jak sie napili to mogli dac pokaz tak ladnego tanca, bowczesniej na balu chyba nie dawalysmy tego:D
https://www.youtube.com/watch?v=xHW2JDU … nel=OLJA.O
I wlasnie jak tanczyli tak sexy i calowalisieprzy tym to wspominala rozne chwile z nim. I nawet takie ha!
uh co za brzydka piosenka!!
Żeby się tylko nie śliniła na to wspomnienie haahah Jak była przy jego ryjku to na nią spojrzał. - Jesteś idealna, maleńka...
-To przeznaczenie -szepnela mu przy ustach
Uśmiechnął się i jak skończył się kawałek to usiedli na swoich miejscach dla nowożeńców i dostali w końcu coś do żarcia. - Jak Ci się podoba? Rozczarowana?
Ana byla zachwycona wszystkim. Juz myslala na coMAria moglaby wydac kase...Miguela:D Zauwazyla tez goscia ktory wyglada jak Miguel tylko bez zarostu. Myslala, ze juz si eupila szampanem.
Maria sie usmiechala. -Podoba mi sie i nie jestem rozczarowana...wszystko jest w moim stylu. Tu wszystko jest tak jak powinno byc...gdyby u nassie tak zrobilokazdy by zazdroscil...mowil, ze to napokaz. A tu jest tak...po prostu.
hahahha na co chciała!! Santoś jak mu ktoś życzliwi szepnął, że to przyjaciółka Marii to sam do niej podszedł - Twoja przyjaciółka nieźle się ustawiła, nie sądzisz?
Mikie się zaśmiał - Część z gości powie, że to na pokaz... ale nasza rodzina nie idzie w bylejakość... Mam nadzieję, że pod tą sukienką jesteś naga...
-Mam majtki i podwiązke...ale to seksowne majteczki -usmiechnela sie do niegio
Ana patrzylananiego jak na ufo -A ty czemu wygladasz jak Miguel? Maria nie mowila,ze Miguel ma blizniaka...masakra.
Santoś się uśmiechnął- Widocznie Miguelito bał się, że Maria kiedy pozna mnie ucieknie od niego.... Wiesz jak to jest... Jak wyglądasz tak samo, wygrywa charakter, a Miguela charakter... no cóż... Dobry z niego czarny charakter... taki zawsze na koniec filmy ginie jak wszelkie zło...
Miguel zerknął na nią - Więc nie będzie niespodzianki na początek nocy poślubnej?
-Mam seksowny stroj na noc poslubna...bedziesz musial dacmi tylko chwile czasu -usmiechalasie pieknie do niego
-A ty jestes tym odbrym charakteremco nie ginie tak?Wydaje mi sie, zejestes chyba gorszym charakterem, bo ci dobrzy to by nawet o tym nie wspomnieli -podnioslabrewki -A Maria chyba potafilaby juz was roznicnic.
Santoś się uśmiechnął - Skoro Miguel nie wspomniał o mnie to coś jest o skromni tych dobrych... I Maria... hmm... Kiedy mnie całowała nie poczuła, że to mógłby nie być Miguela... ani kiedy jej dotykałem, a ona prosiła o więcej...
Poprawiła mu humor w ostatniej chwili - O ile nie będę musiał poświecić całej nocy, aby go z Ciebie zdjąć..