Nie jesteś zalogowany na forum.
Zacieszył się - Nie pozwoliłbym Ci na to...- i jak się tak bawili to podbił Massimo i zrobił odbijanego, więc Mikie musiał się nacieszyć inną dupką.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahha czylu jednak moznabylo??
I alurat na Massimo jeszcze trafila. -Dobrze sie bawisz?-zapytala z usmiechem!
hahahha w chuja ją robił, ale nie sądził, że ona tak na powaznie to weźmie hahaha
- Całkiem nieźle... zaraz zabiorę ci mężusia, ale chyba przez 7 minut dasz radę zająć się sobą i nie wpadać w kłopoty?
-Ale jak za 7 minut nie wroci zaczne go szukac...-patrzyla uwaznie na Massimo
Massimo się zaśmiał - Wystarczy na 2 kreski... Baw się dobrze...- i zabrał Mikiego i zniknęli w ich tajnej bazie razem z mario i domeniciem haha
Maria miala nadzieje, ze on nie wcisgnie nic dzisiaj! Wrocila do stolika, zeby szybko sobie chlusnac alkohol...ale tez dyskretnie ha
nie narzekała jak ją bzykał na dopalaczu aahhaha Z sali zniknęło też kilku smutnych panów i robili interesy jak wszyscy byli.
Elisa podeszła do maryśki - Jak się czujesz jako mężatka? Obrączka cię pali? - zapytała rozbawiona
Zasmiala sie -Chyba by palila jakbym miala go zdradzac, a nie planuje.
Ana tez podleciala i ja usciskala -Pieknie wygladacie razem, az jwszcze raz jestem winna prEprosiny, ze niewierzylam.
Elisunia się cieszyła. - Widzisz, musisz słuchać nas a nie takich jak mai i Anna.. Są bardzo uroczą parą i idealnie do siebie pasują..
-Dziekuje wam!-usciskal je razem -Jestem bardzo zadowolona-patrzyla na nie -Chociaz moze nie umiem tego az tak pokazac...ale nigdy sie tak nie czulam. Zaden mnie tak nie rozpieszczal...
-Co? Nie pieprzyl?-zasmiala sie Ana
Elisa się zasmiała i zabrała im szampana od kelnera - Yaa, nie chcę sobie wyobrażać jak Miguel pieprzy Marię...- i z wrażenia chlusnęła całego szampana.
Maria sie usmiechnela -Nie bedziemy o tym mowic. Napijemy sie za szczescie-i jeszcze wziela nowe lampki szampana i rozdsla im wiec elisa dostala nowa
To była zadowolona - Zdecydowaliście już gdzie będziecie mieszkać? Zostajecie na Sycylii?
-Wiesz co...chyba nie...ale ogolnie to ja nic nie wiem. Zyje dniem dzisiejszym-zasmiala sie
- Można i tak, chociaż wolałabym, abyś wróciła do Cancun, miałybyśmy okazję często się spotykać..
-Ja tez tak wole. Chociaz mysle, zw odnalazlabym sie i tutaj...znam jezyk i temperamwntem chyba tez tutaj pasuje...ale walacje tu powinny wystarczac.
- to fakt i blisko stąd do Hiszpanii czy Francji - powiedziała zacieszona.
A skoro nie było Miguelita to Anna się kierowała w stronę Maryski, bo nie miały okazji porozmawiać
Widziala, ze idzie -Ana...porwij elise do tanca. Lubisz te piosenke-powiedziala zeby odeszly ha i ana to zrobil! A Maria podniosla glowke wysoko, zeby wiedziala, Ze sie nie boi.
Anna się tym nie przejmowała, wiedziała, że to tylko poza amryski, która przy niej była malutka! do pięt jej nei dorastała! a zanim podeszła to ktoś pociągnął maryskę za rekę i był to mikie - Zatanczymy, mała...
-Si...-spojrzala mu w oczy -Idealnie minelo 7 minut -usmiechnela sie
- Yhy.... I już pchać się w kłopoty... Podziwiam..- powiedział rozbawiony i jak się krecili z Maryską to zmierzył Annę, która nie zdązyła dopaść i zabić Maryśki
-Nie moja wina...sama cos chciala ode mnie. Ja bym nie podeszla do niej. Po co w ogole tu przyszla...
- Niestety jej rodzina nadal z naszą nadal prowadzi interesy... Nie miałem wyboru...
-Niestety. Ona wyglada na obłakana.-pokrecila glowa -Aaa i jak mogles mnie wkrecic w te tance?
- jakie znowu tańce? - zapytał nie ogarniając o czym ona mówi.