Nie jesteś zalogowany na forum.
Spojrzala na jego kutasa bezczelnie, a potem zanurzyla lapke w wsnnie -Woda juz zimna...
zaśmiał się - żaden problem.... wypuścimy i dolejemy gorącej...- ściągnął koszulę, żeby miała 100$ pewności, ze to mikie a nie santoś i bawił się z wodą
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To stanela od tylu i go calowala po plecsch i macala po klacie.
- Będziemy się pieprzyć w wodzie...
-Nie mam nic przeciwko...-i dalej go calowala po tych plecsch i mruczala seksownie. Raczkami zjecjala na penisa i go obmacywala
akurat woda była gotowa, wiec się odwrócił do niej. - zapraszam do środka... nie będziesz dłużej kombinować jak się do mnie dobra, aby dostać orgazm..
-Nie dlatego to robie-zasmiala sie i weszla do srodka jak ją ladnie zaprosil
- Oczywiście, masz zespół niespokojnych rąk- zaśmiał się i wpakował się do wanny, naprzeciwko jej.
To nozkami go smyrala po jego nozkach -Nieprawda...
- Długo będziesz jeszcze się ociągała?
-Wydaje mi sie, ze to ty sie ociagasz...ja zrobilam bardzo duzo...a ty nic...
zaśmiał się. - Lubię jak pokazujesz jak bardzo mnie pragniesz... chodź do mnie, Maria..
No to sie podniosla i wlazla na niego. Nie siadala tylko wziela jego kutasa i ocierala go o swoja cipeczke i sie przyglqdala temu
to ją złapał za brode i pokierował, aby zerkała na nią. - Patrz na mnie a nie jak fiut się ociera o Ciebie...
Spojrzala na niego bardzo podniecona i zagryzla warge -Patrze na ciebie...-i otarla sie znowu
- Czujesz jak bardzo Cię pragnę? - i dłużej się nie ociagał i wbił się chujkiem w jej cipke
-Czuje...-otworzyla szeroko buzke i wydala jek, a pozniej sie sama zaczela posuwac na nim
Jak się tak bawiła to on się bawił jej sutasami
Posuwala sie coraz mocniej i zachlanniej, ze wylewala sie im woda, alw chciala go bardzo, calego. Nie mogla sie opanowac
jak za dużo wody się wylało to ją złapał za tyłek i docisnął do swojego chujka
Jeknela glosno -O tak....tak...jeszcze...
- Jeszcze długo będziesz prosić o jeszcze... - powiedział usmiechając się
To zlapala go za ryjek i mocno paluszksni mu tam przejezdzala a potem sie przysunela ustami i sapnela mu przy ustach
- będziesz patrzyła na mnie gdy będziesz dochodziła? - zapytał i znowu ją docisnął za tyłek
-Tak...dojdzmy razem...-wysapala mu przy ustach i spojrzala mu w oczy