Nie jesteś zalogowany na forum.
- ależ skąd... 2 h obciagania i zrobię co zechcesz..- powiedział zacieszony I zabrał jej szampana a druga reka złapał jej lepetynke i docisnal do swojego chujka w spodniach, skoro się ociągała!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jestes wulgarny -rzekla i kąsnęla go rozez spodnie
To ja szarpnal za włosy! - Nie baw się- wycedził przez zeby skoro mu obiecała i nic z tego nie mial
-strasznie jestes niecierpliwy-powiedziala i juz mu wyciagnela kutaska i zabrala sie za mocne obciaganie
- ciekawe co powiesz kiedy ja będę przeciągał twoja minetke..
-Ty rzadko kiedy w ogole za to sie zabierasz-dowalila mu i wziela kutasa z jadrami
To się uśmiechnął szeroko - właśnie tak, kochanie...
No i nie ociagala sie tylko ssala mu tak jak lubil nie zaniedbujac ani mm kutaska i jader
To musiał ja jeszcze przetrzymywać, żeby sprawdzić ile wytrzyma mając w ryjku jego xhujka i jaja na jeden raz.- jesteś w tym najlepsza... uwielbiam cie- jeknal skoro znała jego słaby punkt
Cieszylo ją to -uwielbiaj i kochaj-powiedziala jak dlugo wytrzymala -I dojdz dla mnie-i wrocila do tego
- kocham cię do szaleństwa...- I jak nie dala mu wytchnienia to mu się doszło, ale znów ja szarpnal za włosy i spuścił się na jej ryjek, nie do środka, aby mogła się zawstydzić
Nie zawstydzilo jej to! Normalna rzecz hahaa jeszvze patrzyla na niego tak, anpotem dopiero sie wytarla -Ja tez cie kocham.
Zaśmiał się- wiem, jestem twoim księciem z bajki
-Z bajki? W bajkach nie ma takich wulgarnych ksiazat-zasmiala sie
Roześmiał sie - musisz zacząć oglądać bajki dla dużych dziewczynek... Erę małych dziewczynek mamy już za sobą
-to na noch sie wzorujesz?-zasmiala sie
- przy tobie? Nie da się.... ostatni raz można się było wzorować gdzieś między moim whisky a twoim nagim skrępowanym niewinnym ciałem... chociaż nie... niewinna wtedy nie byłaś... inaczej bym cie nie przeleciał... ale za bardzo mnie kusilas tymi wszystkimi słodkimi komplementami...- powiedział zacieszony
-Takimi , ze jestes popieprzony?-zacieszyla sie
Pocałował ja w szyję- na przykład... dzisiaj też chcesz mi tak słodzić?
-A co bys zrobil? Tez mnie tak zerznal na sile?
Roześmiał sie - kochanie....dzisiaj nie ma opcji abym cie brał siła... sama nie możesz się doczekać kiedy cie przelecę...
-wiec mowie teraz , ze nie chce -zasmiala sie
Dalej się śmiał - błagam Cię.... twoja cipka już się nie może doczekać sz wylądujemy
-wiec bysmy sie musieli poklocic bys uwierzyl ze nie chce-podniosla brwi
- nie masz powodu... nawet pol.... poza tym nawet jak jesteśmy skłóceni to jesteś chętna na sex..... tak już na ciebie działam, skarbie...nic z tym nie zrobisz