Nie jesteś zalogowany na forum.
- A kto powiedział, że musisz się powstrzymywać?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dosyc...-odparla i odsunela sie, bo wiedziala,ze nie da rady -Teraz relaks...
zaśmiał się- przecież to był relaks...
-Cicho. -powiedziala stanowczo i nie otwireala oczek
to uwolnił swojego chujka i jej rękę położył na swoim chujku, skoro nie miał się odzywać ahha
-o fak. -skwitowala jak nie mogla si euspokoic bo go poczula ha i juz sie nie ociagala tylko tak zachlannie sie rzucila
był zachwycony. - A relaks? - zapytał jak nie mogła się hamować.
-pieprze relaks...-powiedziala brzydko i dalej go pochlaniala haha byla w szoku, ze tak na niego ciagle reaguje
- więc pieprz mnie, maleńka- zaśmiał się i całował ją i musiał jej przegryźć wargę jak się tak na ostro chciała bawić.
Jeknela i tylko zassala swoja warge, a pozniej dalej go calowala. Weszla na niego. Wsadzila w siebie jego chujka i skakala juz pieknie na nim
to za dupę ją docisnał do siebie - uwielbiam kiedy jesteś taka niegrzeczna...
Nie odpowiedziala nawet bo juz sie zatopila w tym swiecie rozkoszy i nabijala sie na prawde mocno bo woda jej pomagala i sie tak nie meczyla. Jeknela mu przy buzce
- Patrz na mnie, kochanie... Chce, zebyś widziała jak dochodzę..
No to patrzyla, ale widzial, ze juz nie mogla wytrzymac jeszcze widzac jego miny. -Ayyyyy....-jeknela jakby cierpiala haha i doszla cudownie
hahah jak mogła cierpieć?!!! to lukał na nią i doszedł razem z nią, ale bez cierpienia!!!!!!
-Mmm....mmmm-mruczala mu jeszcze i muskala jego usta. Poryszala sie na nim jsszcze pomalutku, a potem zeszla z niego
to spojrzał na nią po bzykanku. - Chcesz zmienić miejscówkę? Gdzie teraz to zrobimy?
-Chcesz isc do sauny?-podniosla brwi
zaśmiał się - Zmarzłaś w jacuzzi? Myślałem, ze już jesteś dobrze rozgrzana...
Wyszla z jacuzzi i rozpiela z tylu gore od bikini i zniknela mu w saunie
- Maria!! - zawolał za nią i się pozbierał za nią, skoro już się rozbierała i wlazł do sauny
Usmiechnela sie i podala mu seoja gore od bikini i sciagnela majteczki -Strasznie duszno...-usmiechnela sie
Uśmiechnął się - Tak wrócisz do pokoju...
-Jak sobie zyszysz, don Toriccelli-usmiechnela sie, no i wlazl nagi facet do sauny bo sie niespodziewal w sumie tu nikogo -Oh mozna?-zapytal po polsku i ja zlukal
Miguel go zmierzył i mu ładnie po angielsku odpowiedział tonem nieznoszącym sprzeciwu - Spierdalaj!