Nie jesteś zalogowany na forum.
Ehh i robila co chcial. Wyciagnela je z cipki i wsadzila do buzi:( zassala jak jego fiuta
uśmiechnął się i podszedł do niej - Podoba Ci się jak smakujesz? Teraz możesz dotknąć mnie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie podniosla i dotknela go po buzi paluszkami! potem popenisie i zaczela od razu szybko go naciagac raczka!
To ja pocałował i wpakował się do wyrka. - jak bardzo mnie pragniesz? - i zdzielil ja w cipke
-Nie czujesz? Bardzo...-sapnela mu i jeknela po klapsie
- Hmm.. nie, nie czuję jaka jesteś mokra i jak się zaciskasz na moim fiucie..
-Zaraz poczujesz...tak jak lubisz -i wlazla na niego i wsadzila go sobie w cipke. Od razu do oporu i rodziabila buzke i jeknela.
- Cudowna jesteś...- pochwalił ją jak się nakręciła i poszła do przodu zamiast się stawiać.
Ujezdzala go prosto na nim i tylko go dotykala po klacie ha byla zadowolona jak ją pochwalil
Razkrecala sie i sama swojego cycka zmacala
umoeraaaaaaaaaaam Guess
- Chcesz nas doprowadzić do końca?
-Chce, zebys ty to zrobil...tak zachlannie i mocno jak umiesz...-powiedziala oblizujac usteczka
hahaha oglądasz nw?
- A myślałem, że mnie zaskoczysz...- zaśmiał się i się obrócili i tym razem on się pchał chujkiem w jej cipkę
I sie pieprzyli mocno i Maria bardzo sie podniecala pod nim. Czula, ze jej malo brakuje
jak się poczuwała to pamiętał o jej cyckach, więc zassał i gryzł jej sutasy
-O tak...chce poczuc juz twoja sperme...
to się mocniej wbijał aż w końcu się wbił raz a porządnie i się spuścił w jej cipkę
To go scisnela za dupke i tez doszla -Migueel!-wyjeczala glosno
to się jeszcze raz dopchał jak tak się darła! - Usłyszą nas sąsiedzi...
-Niech slysza jak nam dobrze-usmiechnela sie -Cudownie...bosko...
uśmiechnął się i pocałował ją w szyję. - Zmęczona? Jutro chyba mamy zwiedzać...
-Tu nie ma co zwiedzac kochanie...tu mamy sie wygrzewac na plazy.
- Jak to? więc będziemy się tylko bzykać?
-Nie bwdziemy tu dlugo...3 dni tu...dwa w stolicy i 3 w gorach. Bedziemy chodzic po plazy, plywac i pic drinki-wzruszyla ranionkami -Ale jak tak bardzo ci zle, ze sie bedziemy pieprzyc to spdaj-walnela go w klate
roześmiał się- Korzystam póki mogę... Jeszcze nie wiem co uważasz o bzykanku w czasie okresu - powiedział podnosząc się, skoro go biła!
-Nie mialam tak jeszcze, ale chyba...jesli facetowi nie przeszkadza to mi tez nie...a ty jak podchodzisz do tego?